22.12.2012

Joulufiilistä odotellessa

Koulu on pitänyt huolen siitä, ettei syksy 2012 ole ollut mitenkään päin helppo. Mutta nyt se on onneksi selän takana ja lisäksi kaikesta selvittiin kunnialla! Eli taputuksia olkapäälle ja katse eteenpäin.

Niin, ja Jouluhan on ihan turvan edessä, mutta jostain syystä tunnelmat ei oo yhtään sen mukaiset. Olin viime viikon töissä, jossa todellakin riitti vilinää ja vipellystä, enkä ilmeisesti ole vielä oikein rauhottunut sen jäljiltä. Ollaan nyt koko poppoo vaihteeksi Valkeakoskella, joskin keskiviikkona 26.12 siirryn takaisin Vantaalle tallin kautta. Sitten ollaan 27.-28.12 töissä ja sen jälkeen bussilla takaisin Valkeakoskelle loppulomaa viettään. Kanit saa kaikki jäädä tänne siksi aikaa, ei niitä ole järkeä lähteä raahaamaan edestakaisin parin päivän vuoksi.

Tultiin eilen aika myöhään tänne, mutta päätin silti punnita Benskun pitkästä aikaa. Mulla ei ole kotona Vantaalla vaakaa ollenkaan, joten en pysty sielä punnaamaan ketään näistä. Ilokseni vaaka kertoi Benskun vihosta viimein saavuttaneen 5 kg rajan :) Vähän vielä pitäisi pojan kasvaa, jotta päästään ranskiksen minimipainorajan ylitse, sen jälkeen kaikki on enää pelkkää plussaa. Tosin ton ruokamäärän perusteella mikä tohon uppoo, niin siitä on tulossa 7 kilonen..

Neelasta täytyy räpsästä muutama kuva tässä lähipäivinä, sillä se on nyt "epärölliintynyt". Eli suomeksi sanottuna tytön laahus lähti kävelemään ja samalla lyhenneltiin muitakin helma- ja päänympäryskarvoja.

Transformer-Aapo on myös kasvattanut pidemmän turkin takasin, joskin edelleen se on vähän lyhyempi kun sen normaaliturkki. Toivonmukaan se päättää pitäytyä edes ton pitusessa.. :D Lisäks se on löytänyt kunnollisen luonnonkeltasen sävyn uudistettuihin selkäkarvoihin.
Sen normaali pitkä turkki on yleensä melko haalean "kermankellertävä"..


Joulutunnelmaa etsiessäni kasasin äsken piparitalon ja koristelin sen. Toi sokerikuorrutuksen kans vehtaaminen on aina varma verenpaineen nostattaja, mutta tuli siitä nyt jonkunlainen. Mietin vielä josko tekisin valkoisesta sokerimössöstä jääpuikkoja noihin katonreunoihin, kun nyt ne on jotenkin alastomat...kait?
Pikkunen lumiukko tossa edustalla on ehdottomasti mun suosikki, se on kauhean sulonen.. :)

Lopuksi mainittakoon, että tämän viikon maanantaina (17.12) oli edesmenneen Vilin syntymäpäivä. On jäänyt tavaksi noteerata sen syntymäpäivä näitten vuosien jälkeenkin.. Elikkä hyvää myöhäistä synttäriä rakkaalle Vilpurille pilvien päälle vielä tätäkin kautta ♥

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä herkulliselta! Minullekin maistuisi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi itseasiassa näyttää paremmalta, kun miltä se maistui :) Piparkakkutalo oli (laiskasti) kaupasta ostettu ja valitettavasti se ei kyllä maistunut oikeen piparille.. :/

      Poista