28.1.2013

Ruudun takaa

Nyt kun Neelan häkki on täällä olkkarissa, oon toistaseksi pitänyt Benskua vaan keittiö+eteinen+vessa alueella. En tulevaisuudessa aio aina näin tehdä, mutta sen aikaa kyllä että Neela saa rauhassa tottua uuteen häkkiin. Ei siihen kaivata heti Casanova-Benskua, joka yrittää ängetä toisen häkkiin tuttavuutta tekemään..

Joka tapauksessa Herra Bönin pieneen pääkoppaan ei ollenkaan mahdu ajatus, että yhtäkkiä osan hänen maistaan blokkaa valkoinen seinä, josta kaiken lisäksi näkee houkuttelevasti läpi. Omistajakin vielä härnää kameran kanssa toisella puolella..


Tosin mietin kyllä, että voisin tohon keittiön oviaukkoon kokeilla sellasta koiraporttisysteemiä. Silloin voisin pitää Benskua 24/7 keittiössä vapaana. Nyt tällä hetkellähän se on yöt ja koulupäivät häkissä, johon en oikein ole tyytyväinen (Kotiin tullessa avaan häkin luukun, ellen juoksuta muita kaneja ensin).

Toi keittiö on onneksi sen verta reilu, että siinä sillä riittää ison entisen olkkarin maton verran tilaa +tietty sen oma kanikerrostalon alin kerros, jossa siis luukku auki. Sitten kun itse tulee kotiin voi avata portin ja antaa juosta koko kämpässä (..ellen juoksuta pikkusia)..

Jos sen portin hankin, niin saapa nähdä miten toi siihen suhtautuu. Ensin varmaa yritetään survoa itsensä läpi väkivalloin, sen jälkeen kokeillaan kumpi on vahvempi - portti vai hammaskalusto...tai kenties jos nappaisi reunasta kiinni ja nostaisi/rynkyttäisi oikein kovasti? Jos se portti vaikka haihtuisi maagisesti ilmaan. Voi olla turha ostos, mutta täytyy ainakin kokeilla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti