10.3.2013

2 pöhlöä kaninaarasta

Tosiaan talosta löytyy 2 aivotonta kaniakkaa, nimeltään Luna ja Neela. Mua huvitti eilen kun muutaman sekunnin katselin, kun Neela nyhti oman häkkinsä seinän ulkopuolella olevaa näköestettä Aapon&Lunan häkkiin, ja samalla Luna tuijottaa toisella puolella pureskellen oman häkin luukun verkkoa.
Näköesteenä siis toimi hetken kerniliinan palanen, jonka Neelan aiheuttaman huonon kohtelun jälkeen vaihdoin toistaiseksi muoviseen vessalaatikon kanteen.

Eli nyt tosiaan kun siirsin Neelan häkin keittiöön kanikerrostalon viereen, on Neelan 2. kerroksesta suora näköyhteys Aapon&Lunan alempaan kerrokseen. Häkkien verkot eivät ole aivan kiinni toisissaan, mutta yleisen rauhan ylläpidon (ja kanien hampaiden hyvinvoinnin) vuoksi näköestettä on silti hyvä pitää verkkojen välissä.

Juttu näiden neitokaisten väillähän on seuraava:
Samaan häkkiin näitä kahta ei voi laittaa, mutta tarpeeksi suurella juoksutusalueella tullaan toimeen 90% ajasta. Loput 10% on satunnaisia hätistelyjä Lunan puolelta.


Eli tilanne ei siis todellakaan ole mikään vakava, eikä mulla ole käsissä yllä olevan koomisen kuvan mukaisia terminaattori-tappajakaneja. Nauratti vaan eilen varsinkin se Lunan mulkoilu korvat tötteröllä, kun vaihdoin näköesteen johonkin vähän kestävämpään ja täten kaneilla oli hetken suora näköyhteys häkistä toiseen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti