26.6.2013

Huh hellettä!

Heti ensimmäiseksi voisin ilmaista lievän tyytymättömyyteni tämän hetkisiin lämpöasteisiin. Kesä on ihanaa aikaa, mutta jatkuva leivinuunissa eläminen ei pidemmän päälle jaksa naurattaa... :) Kanirukatkin ovat täysin rättejä, kun tässä kämpässä lämpötila kipuaa yli 27 lämpöasteen.. Huomisen ukkosenilman jälkeen (joka toivottavasti myös tulee) pitäisi helteet helpottaa taas hetkeksi.

Eli viime viikonlopun päätteeksi tosiaan kanipoppoo kotiutui takaisin Vantaalle. Vaikka pupujen ulkoilut vähenevät nyt roimasti, oli silti mukava saada ne takaisin kotiin. Näin ajattelee itsekäs omistaja :) Mutta minkäs teet..

Benskukin on kotiutunut uuteen asumukseensa hyvin. Siinä kun heittelin Bönin tavaroita uuteen häkkiin, tajusin yhtäkkiä, etten ollut häkkiä tehdessäni miettinyt mitenkään vesipullon sijaintia. Joten ei ollut paljon muita vaihtoehtoja, kun ottaa sakset kauniiseen käteen ja puhkaista muovimattoseinään reikä vesipulloa varten.. Käy se noinkin.

Lisäksi nyt kun Bensku siirtyi olohuoneeseen, niin luonnollisesti se ei enää nää Neelaa 24/7. Operaatio Bön&Neela ei oikein ottanut tuulta alleen, joten päätin pistää sen hetkeksi jäihin ja kokeilla syksymmällä uudelleen.

Ja Neelasta sen verran, että en ole vielä jaksanut purkaa sen entistä häkkiä ja pykätä sen osista Neelan nykyisen asumuksen, kanikerrostalon alimpaan kerrokseen, sitä lisäsiipeä. Kunhan sen teen, niin napsin kuvia ja heittelen ne tänne

Loppuun erittäin epäedustava kuva Benskusta? Olkaapa hyvä:


Tuo jostain kumman syystä sattuu olemaan yksi miekkosen lempiasennoista. Ja se näyttää jotenkin aivan järjettömän tyhmältä pötköttäessään kintut suoraan taaksepäin.. :D Niin, ja tuolla häkillähän on leveyttä sen 90cm, siitä voi vähän suhteuttaa minkä kokoinen Bön on tällä hetkellä.

2 kommenttia:

 1. Täälläkin on todella lämmin!

  Sinulle on haaste blogissani!

  pupunomablogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Sinulle on haaste blogissani!

  kanimaisia.blogspot.fi

  VastaaPoista