1.9.2013

Kolmikko

Eilisen postauksesta jäi tuoreet kuvat välistä, joten tässä vähän korvaavaa satsia...oikein olan takaa. Jälleen liikutaan linjalla "kani edestä, kani takaa", mutta onpahan seassa muutama suloinen Neela & Luna kuva, joihin harvoin törmää! :)

Tänään kolmikko oli ulkoillessaan muutenkin huomattavasti sopuisampi, kuin eilen. Eli suomeksi Luna ei ahdistellut Neelaa juuri lainkaan ja välillä Neela jopa hakeutui itse Lunan luokse saamatta heti luimisteluja osakseen. Kohtahan tässä alkaa taas unelmoimaan 3 pikkuisen laumasta..
Kuinka suloisia kaksi kanityttöä osaakaan olla? Parasta kuvissa on se, että tytöt itse hakeutuivat toistensa kylkeen kiinni.Ja sanonpahan vaan, että jos yhden tai kahden kanin kuvaaminen on hankalaa, on KOLMEN kanin kuvaaminen lähes täysi mahdottomuus. Aina jos kahdella on hyvä asento, on kolmas takamus kameraan päin...tai mahdollisesti se yksi kani ei ole lähimaillakaan. Jos kuvaaja itse asettelee kanit nätisti riviin, on aikaa nanosekunti napata kamera käteen ja räpsäistä kuva, ennenkö joku/kaikki päättävät taapertaa johonkin suuntaan... Puuh..

Suurin osa tänään otetuista kuvista on alla olevan kaltaisia.. Onhan kanin takamuskin ihan suloinen, mutta tällä kertaa en hakenut moista..


Eilen tuli taas täydennettyä heinävarastot 10 heinäpaalin muodossa. Täytyy laittaa päivämäärä ylös ja seurailla kuinka pitkään ne riittää tällä kokoonpanolla. Lisäksi tänään mun miniloma loppuu ja me siirrytään koko konkkaronkka takaisin Vantaalle. Arki kutsuu..

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ! :) se, että kolmen tai edes kahden kuvaaminen on vaikeaa, on kyllä niin totta haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kieltämättä on kyllä melkoista taiteilua

   Poista
 2. Kivoja kuvia :) Naurattaa tuo viimeinen. Yksi istuu kiltisti paikallaan kun kaksi muuta ovat päättäneet ottaa hatkat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo oli yksi siitä määrästä x, joissa aina joku tai pahimmillaan kaikki olivat ties miten päin.. Huhhuh!

   Poista
 3. Ihania kuvia :-) mukavaa kun oot jaksanu viime aikoina päivittäny kuulumisia blogiin ahkerasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kerran niinkin, nyt taas on tullut vähän taukoilua... :)

   Poista
 4. Hienoja kuvia! Voin vain kuvitella miten haastavaa on yrittää kuvata kolmea kania, itselleni kun tuntuu olevan tarpeeksi haastetta jo yhden kanin ikuistamisessa filmille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin mietiskelin noita kolmea kuvatessani, että voisin palata takaisin siihen perinteiseen yhden kanin kuvaamiseen kerrallaan.. Oli sellainen show nimittäin.. :)

   Poista