6.3.2014

Rusinat lattialla

Neelan ja Elliotin tutustuttamisprosessi "Operaatio Rusinasoppa" (täällä sen tällaiseksi nimesin) otti tänään askeleen eteenpäin. Blokkasin näköyhteyden Benjaminin alueelle keittiöön, leikkelin kummankin kynnet ja kynin Neelan pitkiä rinta&pyllykarvoja lyhyemmiksi, jonka jälkeen otin lupat yhtäaikaa olohuoneen lattialle. Vähän ensiksi mietitytti näinköhän sitä pöllyää karva Neelan toimesta, mutta jälleen kerran sainkin yllättyä positiivisesti fiksuihin kaneihini.

Elliotin leikkauksesta ei ole kuin reilu 2vk, joten tiesin ettei sen miehinen innokkuus ole vielä kadonnut mihinkään. Istuskelin lattialla kanien kanssa ja silloin tällöin siirtelin poitsua Neelan kimpusta pois. Neela oli kuitenkin hyvin...sanoisinko salliva ja kärsivällinen, ja antoi melko hyvin Totin purkaa ylimääräisiä energioitaan. Täten päätin lopulta antaa vain olla ja tarkkailla tilannetta hieman kauempaa. Jonkun ajan kuluttua Elliotin stamina alkoikin vihdoin hiipumaan ja lopulta se malttoi keskittyä enemmän ympäristön tutkimiseen.Näiden kahden yhteisestä taustasta sen verran, että Elliothan asui Neelan vieressä heti mulle muutettuaan siten, että kanit näkivät toisensa verkon lävitse. Ennen Totin kastrointia jouduin hetkeksi siirtämään Neelan kauemmas, kun leikatunkin naaraan läsnäolo tuntui sekoittavan ensisijaisesti Elliotin, täten myös Neelan ja lopputuloksena minunkin pääni. Leikkausreissun ja toipilasajan jälkeen Neela muutti jälleen Totin häkin kylkeen. Huomenna häkkien siivouksen yhteydessä otan vihdoin kuvat kanien asumisjärjestelyistä, joten parin päivän päästä näkee myös minkälaisissa asumuksissa nämä kaksi tällä hetkellä elävät.

Mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että kunhan Elliotin miehisyys tuosta vähän taantuu, niin näiden kahden yhteinen tulevaisuus näyttää varsin kirkkaalta. Erittäin tyytyväinen kaninomistaja täällä virnuilee kuinka ihanan vaivattomalta tämä tutustuttamisprosessi ainakin vielä näyttää!

...niin, mitä tähän nyt sitten sanoisi.

"En kestä tota kakaraa!"
(Joka ei pidä kyllä paikkansa, todella hienosti Neeluska käyttäytyi..)


 Oikean puoleisessa sydäntä särkee tuo pöydän jalka keskellä kuvaa..

2 kommenttia:

 1. Voi kun meilläkin menisi tutustuttamis-projekti yhtä näppärästi! :D Täällä karvat pöllyää ja hermeliini-tyttöni repi toiselta naaraalta kynnenkin irti... Ei jäänyt varmaan hääppöistä ensivaikutelmaa toiselle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ollaan valitettavasti saatu osamme noista ei-niin-sujuvista -tutustuttamisista.. Luna ei ollut kanssani samaa mieltä, kun alunperin kokeilin saada 3 kanin laumaa Aaposta, Lunasta ja Neelasta. Seuraava tutustuttaminen epäonnistui Benjaminin ja Neelan välillä Benskun päätettyä olla sietämättä enää yhtäkään kania näköpiirissään..

   Onneksi nyt näyttää siltä, että saan Neelalle vihdoin kaverin.. :D Tsemppiä sinne, toivottavasti tytöt löytävät lopulta yhteisen sävelen! :)

   Poista