28.2.2015

Benjamin 3 v.

Jälleen vietellään yhden kanin vuosipäivää Benskun täyttäessä huomenna 3 vuotta! Nopeasti aika kuluu..

Eksyin katselemaan vanhoja kuvia pojasta vuosien varrella ja aina välillä sitä unohtaa kuinka pieni rääpäle tuo on aikanaan ollut. Lisäksi etenkin ihan alkupään kuvista on hauska huomata Benskun olleen tuolloin jo samanlainen torvelo, kuvanottohetkellä meistä kumpikin kun on vasta pyrkinyt tutustumaan toiseen. Kuvassa vasemmanpuoleisena on pikku-Bön 15.5.2012 noin 2,5kk ikäisenä, oikeanpuoleisimpana on Bensku kuukautta myöhemmin 14.6.2012 eripari ruumiinosiensa kanssa. Keskellä oleva muhkupylly taas on napattu 31.5.2014 Benjaminin ollessa noin 2v 3kk.


Nyt meillä tuleekin näissä pieni tauko, sillä seuraavana olevan Kainin syntymäpäivä on vasta 9. kesäkuuta.

5 kommenttia:

 1. Tämä kani on NIIN ihana! Vaikka olenkin jo vuosia sitten laittanut kanit pois ja vaihtanut marsuihin, ranskanluppa on se ainoa rotu, jonka vielä ottaisin (ja jollaisen ihan varmasti joskus tulevaisuudessa otankin!). Hurmaava ja koiramainen rotu ilmeisesti :) Onnea Benjaminille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä oma ranskis ainakin on kyllä niin uskomaton persoona, että... :) Ja paljon olen muistakin ranskoista kuullut hyvää, joten voinen suositella lämpimästi jos vielä joskus kanin haluat.

   Poista
 2. Isot onnittelut ja rapsutukset Benskulle! :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut Benskulle♥

  VastaaPoista