8.5.2014

Tapahtumaköyhien päivien ratoksi...

Elämä rullaa täällä tavallisen tylsänä ilman mitään sen ihmeellisempiä. Ulkonakin on nyt ollut kovin epävakaista, joten kaneja ei ole voinut viedä uloskaan. Täten päätin lopulta vastailla Esteristeytyksen kommelluksia -blogista saamani haasteen 11:sta kysymykseen. Haasteeseenhan kuuluisi myös kertoa itsestään 11 faktaa ja haastaa muita, mutta jätän jälleen kerran ne väliin. Tämä taitaapi olla kolmas vaiko neljäs kerta, kun teen tämän kyseisen haasteen (toki eri kysymyksillä), aikaisemmat löytyvät tuolta Kysymyksiä/haaste -tagin takaa.

Tekstipuuroa välttääkseni heittelen sekaan pari kuvaa tältä keväältä..


1. Mitä vihaat eniten? 
En varsinaisesti vihaa mitään (itse koen vihaan liittyvän myös aggressiota), mutta voinen ehkä sanoa inhoavani itserakkaita ihmisiä. Ja erityisesti niitä yksilöitä, joiden rakkaus itseään kohtaan loistaa jo pelkästään ilmeistä, puhetyylistä, eleistä jne.. Jos suinkin saan valita, niin vain mieluusti ohitan tällaisen henkilön ontosti hymyillen ja jatkan eteenpäin. En myöskään pahemmin välitä ylimalkaisesti itseään kehuvista ihmisistä.

Kukin tyylillään, mutta tuon tyyppiset ihmiset saavat niskakarvani pystyyn. Ja ylpeä itsestään saa toki olla, pitääkin olla, mutta rajansa kaikella. Niin ja myös ajattelemattomuus tietyissä asioissa on jollain tasolla vastenmielistä.


2. Missä maassa kävit viimeksi lomalla?
Viime keväänä kävin Gran Canarialla, kuvia matkalta löytyy täältä.

3. Mikä on lempijuomasi?
En osaa valita varsinaista lempijuomaa, eniten tulee juotua ihan vettä.

4. Kauanko olet tuntenut parhaan ystäväsi?
Erityisen hyviä ystäviä minulla on kaksi: Toinen on isosiskoni, ja toiseen hyvään ystävääni taisin tutustua joskus tarhaikäisenä? Ja kesällä täytän sen 22 v.

5. Keitä perheeseesi kuuluu?
Vanhemmat, isoveli ja -sisko, eli olen siis perheen nuorimmainen. Ja toki omaan perheeseen kuuluu myös nuo kanit..

6. Minkä ikäisenä aloitit bloggaamisen?
Heinää & Käpälänjälkiä -blogin kirjoittamisen aloitin elokuussa 2012 ja tuona kesänä täytin 20 v.7. Montako blogia sinulla on/on ollut?
H&K on ensimmäinen ja ainoa blogini (jos ei lasketa piilotettua testiblogia, johon välillä kokeilen uusia ulkoasuja).

8. Mitä vuodenaikaa vihaat eniten?
Pidän keskimääräisesti kaikista vuodenajoista. Ns. "vähiten suosikit" ovat kesä ja talvi: talvessa nyppii välillä sen pituus ja ajoittainen liiallinen kylmyys (-20° ), kesässä taas ajoittainen liiallinen kuumuus (+25° ) ja ne ötökät.

9. Mikä on lempi urheilulajisi?
Lasketaanko ratsastus tähän mukaan? Jos kyllä, niin sitten se, muussa tapauksessa ehkä jääkiekko ja/tai ringette. 

10. Harrastatko mitään, jos niin mitä?
Ratsastusta, pilatesta, kuvaamista (pääasiassa kanit) ja kuvien käsittelyä, digitaalista piirtämistä/maalaamista, lukemista ja ajoittaista kirjoittelua (englanniksi). Kanitkin voi varmaan laskea harrastukseksi.. Ennen harrastin myös ringetteä, mutta nyt se on toistaiseksi tauolla.

11. Lempivärisi?
Minulla ei ole yksittäistä, tiettyä lempiväriä. Mutta jos joku väri olisi pakko valita, niin otetaan vaikka turkoosi.

 Loppuun yksi Totin pönötyskuva, jottei mene taas täysin kanittomaksi.

6 kommenttia:

 1. Nää sun luontokuvat on kyllä ihan uskomattoman hienoja! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä ratsatus on urheilulaji:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mm, näin itsekin ajattelen.. Olen vaan ajoittain törmännyt muutamiin valopäihin (jotka eivät ilmeisesti itse olleet ikinä hevosen selässä), jotka nakuttavat asiasta.. :)

   Poista
 3. Neloskysymyksen vastaus on paras. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mulla on jääny tähän vastaamatta? No mut kuitenkin, kai nyt jos kerran ittes sielä mainitaan..! :D Koskas mä saan tälläsen maininnan jossain??

   Poista