29.12.2014

Talviaurinkoa, lumisia pullaposkia...

26. päivä aurinko kerrankin paistoi, matalalta kylläkin ja vain muutaman hassun tunnin, mutta paistoipahan joka tapauksessa. Lisäksi koska pakkasta ei tuona päivänä ollut kovin paljoa, nappasin Neelan kainaloon ja suuntasin kameroineni ulos. Neeluskan juoksutuksesta en vaivautunut napsimaan kuvia tällä kertaa, mutta lopulta tyttö joutui vanhan tutun kuvauspöydän päälle kameran ruoaksi lumisine pullaposkineen.



Olen aikaisemminkin täällä maininnut, kuinka toiveena ja tarkoituksena olisi saada Kainista parempia kuvia sen tämän hetkisestä rakenteesta nyt kun se on kasvanut..tulokset vaan ovat olleet kovin laihanmoisia. Näin ollen auringon vielä paistaessa nappasin jänön mukaan samaiselle pöydälle, missä aikaisempi hyvä rakennekuva on otettu. Tulokset eivät tosin tälläkään kertaa olleet ihan halutunlaiset, mutta jäi käteen silti muutama ihan mukava räpsy. Jostain syystä edelleen Kakkula onnistuu näyttämään kuvissa ihan pikkupojalta, vaikka luonnossa varisin komea jänis onkin..vaihtoehtoisesti kameran laukaisinta painavassa henkilössä on vika.

Kasvot kohti valoa - tämän puikulapoika hanskaa?



Vilkkaana poikana Kain piti huolen siitä, että valitettavasti suurin osa kuvista oli alla olevan mukaisia..niinkuin kovin usein muulloinkin. Ymmärrettävää toisaalta; kuka nyt yksin haluaa pöydällä pönöttää edustavan näköisenä kun toinen makaa pöydän toisessa päässä kiinnostavan kameran kanssa.. Ehkä seuraavalla kerralla sitten saadaan niitä halutunlaisia poseerauskuviakin.

6 kommenttia:

  1. En oo tajunnutkaan, että Kainilla on tuollainen tosi selkeä sydän nenussa. Toisessa Kainin kuvassa se sydän oikein pomppaa esiin. :) Ihanat noi Neelan lumiset palloposket. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Kainin nenäsydän on tän porukan selkein ja parhaimman muotonen..ja napsahtaa hyvin esille sen sikaillessa kuvissa (hengittäessä nenä yläasennossa) :D

      Poista
  2. Ihanasti aurinko paistaa kuvissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukava aamulla herätä ja huomata kerrankin auringon paistavan! :)

      Poista
  3. Todella kauniita kuvia! :)

    VastaaPoista