13.12.2014

Tapahtuipa kerran kesällä...

...tarkemmin sanottuna tukahduttavan kuumana kesälauantaina 19.7.2014. Benskua lukuunottamatta kaikki kanit olivat ulkona ja ulkoaitaukset oli ympäröity pyyhkein varjoa tuomaan. Pihassa oli kolme 2x1 kompparikehikkoaitausta siten, että A&L olivat keskimmäisessä, Kain vasemmalla ja N&E oikealla. Tarkoituksena oli vain saada kanit sisältä ulos viileämpään, joten aitausten koot eivät olleet mitään hulppeita..ainakaan Kainin näkökulmasta.

Tämän vuoksi illemmalla päätin viedä pikkuiset sisälle ja päästää Kainin juoksemaan n. ½ pihan kokoiselle alueelle. En tiedä oliko paahtava aurinko sulattanut aivoni, mutta jostain kumman syystä vietyäni tytöt sisälle päätin pikaisesti kokeilla mitä mieltä Aapo ja Elliot ovat toisistaan yhteisessä suuremmassa aitauksessa, monesti ne kun olivat olleet nenät vastakkain yhteisen kkehikkoseinän läpi ilman mitään sen ihmeellisempää. Kaikki kolmehan (Aapo, Elliot & kkehikon takana ollut Kain) olivat tuolloin jo täysin sukukypsiä ja teoriassa tietoisia siitä "miten hurjan uroskanin tulee toimia toisen nähdessään", joten siihen nähden tämä pikku tapaaminen päättyi onnellisesti. Toki jokainen oli/on kastroitu, mutta...

Huono kännykkänapsu, Aapolla kynitty kesäturkki

Jokusen kerran Aapo näytti Elliotille kaapin paikan, mutta pääsääntöisesti kaikki olivat rauhallisia puolin sun toisin..muistaakseni Aapo jopa pesi Elliotin silmäkulmia. Näin ollen vaikka itse olin valmistautunut siihen, että tämä hullu kokeilu kestää sekunnin ennen kuin joudun nappaamaan jomman kumman pois alkaneen ydinsodan keskeltä, ei minua tarvittukaan juuri ollenkaan.

Kainia ei tilanne kiinnostanut ja vain muutaman kerran se kävi katsomassa mitä aidan tällä puolella tapahtuu. Aapon osasin odottaakin käyttäytyvän rauhallisesti, mutta Elliotin kanssa hieraisin silmiäni toisenkin kerran. Totilla kun on vähän machoilun vikaa ja esimerkiksi Kainin kanssa nenätysten päästessään se jaksaa aina haastaa riitaa kompparikehikon läpi. Tämän vuoksi Elliotilla ja Kainilla ei normaalisti ole ikinä yhteisiä seiniä ulkoaitauksissaan, vaikka Kain hienosti poistuukin tilanteesta eikä lähde mukaan Totin uhoamiseen. Aapon kanssa Elliot kuitenkin tuntui muutaman kokeilun jälkeen tyytyvän kohtaloonsa ja sen jälkeen väisteli vanhan herran tieltä suhteellisen hyvin. Muutaman kerran myös makoiltiin pitkin pituuttaan, joskin pienen välimatkan päässä toisesta.

Kaikin puolin erittäin typerä kokeilu vailla mitään päämäärää suurine riskeineen...mutta kuitenkin jollain tavalla aika mielenkiintoinen.

Tämä nimittäin hieman tuki toiveitani sille, että Aapon siirryttyä vihreimmille maille saattaisin sittenkin ehkä saada Lunan yhdistettyä N&E:n kanssa yhdeksi kolmen porukaksi. Lisäksi joskus hamassa tulevaisuudessa voisin miettinä hankkivani jonkun kauniin ja hyväluontoisen jänisristeytysnaaraan Kainille kaveriksi. Vaihtoehtoisesti mikäli Luna ei sopeudu N&E:n kanssa, niin voisin kokeilla mitä Luna ja Kain tuumaavat toisistaan. Siinäpä vasta olisikin järkyttävä parivaljakko, mutta ainakin niistä olisi seuraa toisilleen..

Joka tapauksessa tällaisia urosten joukkotapaamisia ei todellakaan ole tarkoitus harrastaa kovin usein, mielellään enää koskaan. Ainoa partnereiden sekoitus -kokeilu tulee jossakin vaiheessa olemaan Neela x Kain. Tällä haluan vain nähdä mitä Kain sanoo toisesta kanista samalla alueella ilman komppariverkkoa välissä. Ja Neela siksi, koska entisessä kodissaan useamman kanin kanssa eläneenä Nelsku vain yksinkertaisesti hanskaa nuo kanien väliset sosiaaliset kiemurat. Se on tällä hetkellä luottopupu siinä, jos haluan kokeilla tuleeko joku kani toisen kanssa toimeen.

Loppuun vielä Suomen tämän hetkisen niin ankean ruman talven keskelle hieman värikkäämpi kuva viime kesältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti