26.5.2013

Ulkoilua

Tänään oli tosi kaunis ilma, joten käytin kaikki kanit ulkona vuoron perään. Sitä ollaan nyt koko poppoo Valkeakoskella (taas) ja tällä kertaa Vantaalle palaan vaan minä. Tämä siksi, koska ramppaan Valkeakosken ja Vantaan väliä tässä nyt joka viikonloppu Juhannukseen asti, joten turhan autossa matkustelun välttääkseen kanit viettää lomaa täällä. En odota innolla niitä kanittomia arkiviikkoja, mutta minkäs teet..

Koska tämä mun kanien kuvaaminen alkaa kohta lähennellä jo pakkomielteen rajaa, totesin ettei mulla ole Neelasta loppujen lopuksi niin järkyttävää määrää kuvia, niinkun näistä kolmesta muusta. Täten heitin Neelan viimeisten auringonsäteiden vielä paistaessa takapihan puupöydälle ja pistin kameran laulamaan.


Ja tuli sitä räpsittyä muutama hassu kuva myös pariskunnasta Aapo & Luna, tosin näissä kuvissa nyt pääosissa on lähinnä Luna. Benskun kuvaamisen jätin nyt väliin, koska viime viikonloppuna siitä tuli räpsittyä x määrä kuvia...


 Samalla tuli jälleen todettua kuinka kivaa ja helppoa toi kanien kuvaaminen on....2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia! Ja jep kanien kuvaaminen ei ole ihan helpoimmasta päästä :D Yleensä on enemmän epäonnistuneita kuin onnistuneita otoksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Ja joo toi on kyllä niin totta!

      Poista