11.5.2013

Toimimaton rakkaustarina (+ vanha herra)



Juu ei tosiaan kannata antaa tuon yllä olevan kuvan hämätä. Tilanne noiden kahden välillä ei ole muuttunut miksikään. Tosin se, että Bensku jaksoi edes hetken aikaa makoilla Neelan vieressä ilman pitelemätöntä persuksen tärinää, on itsessään ehkä jo jonkinlainen voitto..?

Eilen tosiaan päästin nuo kaksi hetkeksi aikaa olkkarin lattialle, mutta about 15 minuutin päästä nakkasin Benskun takaisin keittiöön - niin kuin aina ennenkin. Saamarin törppö otus, eikö se ymmärrä omaa parastaan.. Mukavampaa senkin olisi olla, kun voisi köllötellä Neelan vieressä ilman väliverkkoa.

Jätin Neelan hetkeksi olkkariin ja napsin siitä muutamia kuvia. Näitä "kani istuu olkkarissa" & "kani makaa olkkarissa" -kuvia alkaa olla koneella jo sen verta monta, että alkaa olla tylsä ottaa samoista otuksista samanlaisia kuvia kerta toisensa jälkeen. Ehkä kesällä saisin aikaiseksi hakeutua vähän erilaisiin maisemiin puputtimien kanssa.. Saisi sitten edes samoista naamoista kuvia eri taustalla! :)




Täytyy lähipäivinä hieman siistiä tuota Neeluskan rintapuskaa, se ei nimittäin ole tällä hetkellä kovin edustavan näköinen..



Tänään puolestaan otin pitkästä aikaa pelkän Aapon olkkarin lattialle. Siinä missä kaikki muut talon kaneista ovat vasta muutaman vuoden ikäisiä, täyttää Aapo tänä kesänä jo 5 ja täten kantaa lauman papparaisen kruunua. Vaikka eihän Aapo sinänsä vielä mikään vanha ole..

Aapo olisi kyllä ihanteellinen 24/7 vapaana elelevä kani. Se pysyttelee kiltisti matolla, ei kiipeile tasoille, on hiljainen ja jätöksetkin löytävät tiensä vessalaatikkoon. Sääli vain, että ainakaan tässä nykyisessä kämpässä moinen asumisjärjestely ei ole mahdollinen. Jos pikkupappa elää siihen asti, että pääsen muuttamaan tästä vielä tilavampaan asuntoon, niin ehkä sitten voisin harkita moista. :)





Ja kuten kuvista huomaa, on transformer-Aapo iskenyt jälleen. Viimekertaisen pitkän turkin lyhennyksen jälkeen Pööpi on päättänyt vaihtaa taas ns. normaaliin turkkiin. Katsotaas kuinka kauan tätä kestää.

En jaksa enää edes elätellä toiveita siitä, että turkki jäisi tollaiseksi pidemmäksikin aikaa. Turhan monta kertaa olen jo niin ajatellut, kunnes jonakin aamuna oon huomannut kuinka pitkäksi sen turkki onkin jo venähtänyt... :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti