30.8.2012

Ensimmäinen varsinainen blogipostaus!

Sainpahan itseni raahattua sängystä ylös. Mulla on viikon loma tässä ennenkuin opiskelut jatkuu ja on vähän ristiriitaiset tunnelmat siitä, olenko ilonen vai en.  Toisaalta töissä käymisessä on kivaa se, että (suurempien tulojen lisäksi) kun pääsee kotiin ei tarvitse ns tuoda töitä mukanaan kotiin. No, koulussa nyt taas tämän syksyn aikana ainakin plussana on se, että mun lukujärjestyksessä perjantait on vapaita.. :) Vitsi en malta odottaa, vähän se tulee helpottamaan arkiviikkoja.. Oli pakko hehkuttaa vähän, nyt lopetan.

Bensku on nyt täyttänyt sen 6kk ja perjantaina olisi kastrointi edessä. En voi väittää etteikö jännittäisi, vaikka olen aikaisemminkin vienyt kaneja kastroitaviksi. Olen katsellut, että kyllä sieltä pussit pupun takamuksesta löytyy, joten kani ainakin on (fyysisesti) valmis.. Mielenkiintoista nähdä, rauhoittuuko tämä mun koko lauman tilanne, kun nyt jos Aapo edes näkisi Benskun nousisi sen niskakarvat pystyyn ja lähin nelijalkainen saisi huutia...oli se sitten Bensku tai ei.


Pikkusista muutenkin vielä sen verran, että Neelalla on joku ihmeellinen innostus leikkiä supermiestä. Ollaan koko porukka vietetty tämä mun viikon loma vanhemmillani Valkeakoskella, joten kanien asuinjärjestelyt on hieman erilaiset. Bensku on keittiössä isossa kompparikehikkohäkissä, pikkuset on mun entisessä huoneessa. Aapo ja Neela lattialla kompparikehikkohäkissä, Luna tällä hetkellä itsekseen 120cm tehdashäkissä. Vaikka Aapon ja Neelan häkin reunoihin on laitettu melkoisen painavia käsipainoja, jottei kanit lähtisi häkin kanssa kävelemään, niin silti se tyttö jotenkin onnistuu vetämään häkin seinät solmuun..3 kommenttia: