19.3.2013

Ikiliikkuja

Tänään kokeilin taas pariskuntaa Bensku & Neela yhdessä lattialla, eikä tilanne ole juuri muuttunut miksikään. Kun Neela on häkissään, ei Bensku ole siitä moksiskaan ja tosiaan makoilee "häkin lävitse" sen vieressä. Mutta sitten kun Nelsku onkin sen nenän edessä lattialla, löytyy sen riistetty miehuus jostain. Vaikka herran kosimis"honkotus" on koomisen kuulosta, ei se tällä kertaa ole kovin toivottua.

Toki tää mun ajankohta näin keväällä voi olla Benskun puolelta vähän huonohko, joten katsellaan ja odotellaan kun päästään pidemmälle kesään ja ehkä jopa lähemmäs syksyä.. :)

Noin vartin jälkeen vein Benskun takasin keittiöön ja jätin Neelan olkkarin lattialle itsekseen ja nappasin kameran käteen. Häkissä ja sylissä ollessaan tää neiti on itse rauhallisuus...mutta lattialla ollessa se pysyy tasaisessa liikkeessä lähes kokoajan.. Ja täten se meinaa olla todella vaikea kuvattava.. Tässä kuitenkin reilun tunnin (?) kameran kanssa kyttäämisen satoa.


 


Ja että mua kirvelee edelleen tää alla oleva kuva. Tää oli taas näitä sokkokuvia, mitkä joskus onnistuu todella hyvin ja joskus menee täysin pieleen. No tämäpä olis ollut (mun makuun) lähes täydellinen kuva Nelskusta, jos zoomi olis ollut edes inun verran kauempana... Omalla tavallaan tykkään tosta kuvasta, mutta silti takaraivossa kaivertaa kuinka paljon parempi kuva se olis voinut olla.. Aina ei voi onnistua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti