12.9.2013

Syyshorros?

Vai kenties pelkkää kirjoittajan laiskuutta. Siinä päivän pähkinä.

Viimeisen pari viikkoa olo on ollut niin saamaton, että huhhuh. Kämppäkin on ollut sen näköinen, pyykinkuivaustelinekin on ollut olohuoneen nurkassa yhtä soittoa hoitaen vaatenaulakon työtä aina kun sitä ei tarvita sen varsinaiseen tarkoitukseen, eli pyykin kuivaamiseen. Normaalisti pidän kämppäni hyvin siistissä kunnossa, joten onhan tämä ahdistanut kun paikat on rempallaan. Mutta kun ei vaan yksinkertaisesti ole saanut itseään liikkeelle. Tänään sitten vihdosta viimein otin itseäni niskasta kiinni ja siivosin oikein kunnolla. Kanin kuljetuskopitkin sain 1½ viikon vitkuttelun jälkeen vietyä häkkivarastoon säilöön.

Vanhempi kuva viime vuodelta

Tiedä sitten leijuuko täällä ilmassa jotain väsymyspölyä, sillä Benskukin on pötkötellyt ison osan päivästä vain aitauksessaan, vaikka aitauksen luukku on ollut auki ja täten herralla olisi pääsy koko huoneistoon. Lunaa lukuunottamatta pikkuisetkin ovat olleet melko hiljaisia.

Pikkuisista puheen ollen, Aapo ja Luna ovat onnistuneet jo rikkomaan heiniä suojaavan oksa-aitansa. Ei sinänsä mikään yllätys, mutta toivoin kyllä sen kestävän vähän pidempään.. :) Tällä hetkellä älä-kaiva-heiniä-häkin-lattialle -aidan virkaa hoitaa väliaikaisesti verkon pala. Hyvin sekin tosin hoitaa hommansa, joten voi olla että pykäilen jotain samantyyppistä sen tilalle pysyväksi ratkaisuksi. Hetken aikaa kerkesin miettiä laittavani pienen leikkuulaudan oksa-aidan tilalle, onneksi en kuitenkaan lätkäissut häkkiin moista.

Siivouksen kunniaksi päätin heittää blogin ulkoasunkin aivan uusiksi, mutta mitä vielä.
Edit/ Vaan onnistuimpas lopulta sittenkin! Eli ulkoasu on nyt päivitetty. Hah.

Onko muilla ongelmia bloggerin ulkoasunmuokkaus -systeemin kanssa? Itse hieman äkkipikaisuuteen taipuvaisena ihmisenä meinaan polttaa käpyni aivan totaallisesti tapellessani tämän kanssa. Ongelman ydin on lähinnä taustan lataamisessa. Itselläni ainakin jos yritän suoraan ulkoasunmuokkausohjelman kautta ladata taustaa, muuttaa se taustan värit täysin. Aikaisemmin onnistuin vaihtamaan taustaa vaihtamalla urlin suoraan html-koodiin, mutta nyt sekin meni päin takamusta. Tuskanhikihän tässä pukkaa!!

Alkuperäinen kuva täältä

Allekirjoittaneen mielentila on samainen yllä olevan kanin kanssa - heinän perässä minä en tosin riehu, mutta kuitenkin...

1 kommentti:

  1. Haastoin sinut!

    http://kaninpaivia.blogspot.fi/2013/09/kanien-kesa-2013-haaste.html

    VastaaPoista