16.1.2014

Hyvien huomenien toivotus à la Bön

Aikaisemmassa tekstissä mainitsin, kuinka blogissa voi olla hiljaisempaa mikäli Benjamin tai Elliot ei keksi mitään typerää pääni menoksi. No Bensku päätti ottaa tämän asian henkilökohtaiselle toteutuslistalleen.

Aamulla herättyäni menin tavalliseen tapaani rapsuttamaan harmaata päätä, joka aina ilmaantuu aitauksen reunaan norkoamaan. Siinä ukkoa rapsutellessa nenään pisti epämiellyttävän tuttu haju ja samassa huomasinkin sen aitauksen kulmassa lilluvan astetta suuremman pissameren.. No eipä siinä muuta, kuin kauhean märinän saattelemana hakemaan keittiöpaperia ja kuivaamaan lätäkköä. Ja ihmisen perään kun tuo otus on, niin tottahan toki se yritti änkeä kaiken tapahtuman keskipisteeseen - viimeinen asia mitä halusin.

Yritin parhaani mukaan pitää mötikän loitolla, mutta lopulta ennenkuin siivoushommat oli hoidettu onnistui se sujahtamaan ohitseni. Ja tietenkin sen piti parkkeetata suoraan pissameren päälle, jotta mahdollisimman paljon pissaa imeytyy sen takakäpäliin. Sen jälkeen on hyvä lähteä lompsottelemaan muualle, samalla levittäen sotkun ympäri ämpäri... Luojan kiitos aitauksen oviluukku oli kiinni, olisin varmaan alkanut itkeä, jos se märkine pesusienitossuineen olisi lähtenyt painelemaan pitkin olohuoneen lattiaa..

Yleensä Bensku käyttää vessalaatikkoa 100 % mallikkaasti, joten todella outo tapaus tämä oli. Toivottavasti se ei ota tuota tavaksi, muuten haaveet sen vapaanapidosta uudessa kämpässä voivat muuttua.. Olen saanut nauttia vessakoulutetuista kaneista ja siitä johtuvasta siisteydestä, enkä ajatellut kyllä luopua siitä. Perhanan pullakani :)

Pötköti-Bön nuorempana poikana edellisessä asunnossa.

Uudesta kämpästä puheen ollen (kaneihin riippumatonta asiaa):
Pyrin elämään ajatuksella "kukin tyylillään"...mutta en voi ymmärtää miten joku ihminen voi vuokra-asunnosta lähtiessään jättää sen tuollaiseen kuntoon. Mitään ei siis ole rikottu,  sotkettu seiniä tai muuta tällaista, mutta hinkatessani puhtaaksi tänään kyseisen asunnon keittiötä.. En voi muuta sanoa, kuin että miten ihmeessä joku voi pitää asioitaan ja tehdä ruokiaan sellaisen sittaisen ja pinttyneen lian keskellä? En tarkoita, että kaikilla pitäisi aina olla jokaikinen reuna ja kulma viimeisen päälle puhtaat ja pölyttömät, mutta jos olisin ottanut kuvia mm. hellan vieressä olevien yläkaappien pohjista, niin kyllä olisi suita loksahdellut auki. Sen verta likaista meininkiä se oli.

..mutta tulipahan siivottua ja nyt keittiö näyttää ihan erilaiselta. Vielä kun saadaan vähän maalia pintoihin, niin ollaan jo pitkällä.

3 kommenttia:

  1. Bensku on kyllä niin söppänä ;-) tuohon sotkusuuteen liittyen, mua ällöttää käydä kaverin poikaystävän luona kun se ei oikeen viitsi siivota.. Hella on ihan ruskea ruuanlaitto pinttymistä ja wc pönttö kanssa ihan törkeän näköinen ;_; tekis vaan mieli käydä siivoomassa wcduckin kanssa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siivoton keittiö ja vessa on kyllä ehkä kaikein ilkeimmät.. Itelläni tuon siivouskeikan jäljiltä oli käsissäkin pitkään kauhean likainen olo, vaikka olin niitä pessyt kymmeneen kertaan saippualla.. Huhhuh :| Ja kun ei se kovin iso homma olisi tältä edelliseltä asukkaalta ollut ruoanlaiton jälkeen pyyhkiä sotkut tuoreeltaan pois (tai esim. sun mainitsemassa tapauksessa pestä lisäksi se vessa) - ei tarvitsisi sitten sitä pinttynyttä likaa hinkata..

      Poista