6.4.2014

Erilaisia ulkoilijoita

Tänään meidän takapihallamme vieraili kaksi hieman erikoisempaa lemmikkiä, nimittäin siskoni nelivarvaskilpikonnat Oona ja Iita (nimestään huolimatta Oona on itseasiassa koiras). Ja tietenkin minun täytyi päästä möyrimään mahallani konnien perässä kameran kera, kun kerrankin oli kanien lisäksi jotain muutakin kuvattavaa!

Niin, ja muun muassa näiden kahden vuoksi siskoani huvittaa kuunnella uikutustani erityisesti Aapon iästä - Oona esimerkiksi kun on vasta kymmenisen vuotta ja se on vielä varsin nuori...

Oona

Tämän miekkosen kuvaaminen ei ollutkaan niin helppoa kuin voisi kuvitella, se kun halutessaan voi painattaa aikamoista vauhtia eteenpäin. Muutenkin turhan usein kameraa kohti oli nassun sijaan käännetty takamus... :)


 

Iita

Siinä missä Oona on vähän menevämpi tapaus, ottaa Iita vähän rennommin keskittyen mieluummin syömiseen. Toiset syövät elääkseen, kun taas toiset elävät syödäkseen...tämän tytön kohdalla ei tarvitse kauaa arvuutella, kumman mukaan se elää.7 kommenttia:

 1. Voi että mun kilvekkäät niin upeina kuvissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en pääse tosta Oonan ylimmästä kuvasta yli.. Se on ihan tuhottoman sulonen siinä.. :D

   Poista
  2. Siinä kieltämättä on vangittuna hyvin Oonan suloisuus. :) :) Ja Iitan kuvissa Iitan ahmattimaisuus. :'D

   Poista
 2. On kyllä tosi hyviä kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia!! :) Meillä asuu kans tyttökonna nimeltä Uuno :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Nämä "näytin ensiksi tytöltä, myöhemmin paljastuin pojaksi (ja toisinpäin)" ovat kyllä hauskoja tapauksia.. :D

   Poista