5.7.2015

Kyllä tarkenee

Ihanaa, että kesällä on lämmin ja näin edespäin.. Silti ei haittane yhtään, jos ennusteet pitävät paikkansa ja ensi viikolla ilmat hieman viilenevät (pysyen kuitenkin sielä +20 paikkeilla). Sellaisista kesäkeleistä me pidämme, saa yölläkin nukkua kunnolla!

Tuohon meidän pihaamme paistaa aurinko koko päivän kuumimman ajan, joten jos kaneja on viety ulos, on ne viety vasta iltaviileässä. Muutoin sitä ollaan kärvistelty sisätiloissa. Kanihuone tosin on koko kämpän viilein huone, joten Aapolla, Lunalla ja Cainilla ei sinänsä ole vielä mitään hätää. Benjaminin kanssa sen sijaan ollaan halailtu kylmiä vesipulloja enemmän ja vähemmän. Kanihuoneen vielä toistaiseksi inhimillisistä lämpötiloista huolimatta myös pikkuisille on laitettu keramiikkalaatat häkin pohjalle ja Cainille lattialle.

Ilmalämpöpumppu olisi maailman pelastaja näillä keleillä.


Näin täällä maataan pitkänä pötkönä naama rutussa, kun on niin kuumakin!
Viileämpää paljasta lattiapintaakin löytyisi, mutta mitä sitä suotta kun matollakin voi tuhista tuskissaan..

2 kommenttia:

  1. Meillä ei oo Oulussa kuulemma olleet mitkään huippusäät, eikä kaneja oo voinut oikein ulos viedä.:( Voin vaan kuvitella tunteen kun tulen täältä Espanjasta takaisin Suomeen kun täällä on ollut joka päivä reilust yli +30°c...:'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voipi olla, että hetken aikaa menee totutellessa taas tähän Suomen kesään.. :)

      Poista