5.12.2012

Tylsä kotipäivä

Koulussa kurssit alkaa loppuun, joten vapaapäiviä alkaa pompsahdella kokoajan enemmän. Kylmien ilmojen takia ratsastustuntikin peruuntu, joten tää päivä on tosissaan mennyt kotona lorvien. Tosin en mä pelkästään sohvalla oo maannut, vaan siivosin kämpän ja kanien häkit.

Bensku on ollut melkein koko päivän lattialla kintuissa pyörimässä ja häirittemässä siivoamista parhaansa mukaan. Ajattelin sitten siinä touhutessa samalla leikata herran kynnet. Benskulle on muuten edellee helppo tehä manikyyri ja pedikyyri, mutta kun toi alkaa oleen niin iso, ettei mun syli meinaa riittää. Yleensä siis istun vessanpöntön päällä kani sylissä, kani joko oikein päin tai kintut kohti kattoa riippuen mikä kani on kyseessä. Bensku kyllä pysyy hyvin sylissä, mutta sen koon vuoksi tuntuu että kania pursuaa joka puolella - välillä yli sylinkin.

Nyt homma hoitui vielä varsin hyvin ja herran kynnet on taas lyhyet....mutta jos se tosta vielä kovin kasvaa niin joudun keksimään jonkun kikkakolmosen, koska mullahan loppuu syli kesken! :D Tää on taas näitä mihin törmää nyt vasta, kun ennen talossa on ollu vaan noita pikkusia ja nyt omistaakin lisäks tommosen mötkäleen..


Niin sain hankittua uuteen kameraan sen muistikortinkin, joten nyt pystyy ottaan kuvia sisällä ilman järjettömiä valotusaikoja.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti