25.11.2012

Hups

Päästin eilen Benskun ensimmäistä kertaa muuton jälkeen koko kämppään möyrimään loputkin nurkat lävitse. Nopean kierroksen jälkeen paikka löytyi normaaliin tapaan jostain maton reunasta pötköttelemästä ja ilta jatkui mukavan rauhallisena.

Mutta..

Käväisin vessassa, kun yhtäkkiä kuulin jokseenkin epäilyttävän kolahduksen. Kun tulin ulos vessasta, niin herra komeili pöytäkoristeena ton lasisen sohvapöydän päällä. No tässä talossahan kanit ei hypi pöydille, joten napsautin sormia ja örähdin tulemaan alas pöydältä. Oon opettanut kaikille neljälle sormien napsautuksen merkityksen, ja välillä pelkkä naps-ääni riittää keskeyttämään tietyt epähalutut jutut. Lisäksi Bensku kyllä tiesi sen itsekin, että se oli paikassa missä ei saisi olla (televisiotasolta ollaan välillä tultu niska-pers-otteella alas), joten se pomppasi alas ennenkö kerkesin paikalle nostamaan sen pois. Yllättäen kanin käpälät ei pidä kovin hyvin liukkaalla lasilla, joten sen takajalat sutas aika hyvin tyhjää....samalla ne osui tohon pöytäkoristeeseen. Katselin vierestä, kun se koriste lensi toiseen suuntaan vauhdilla ja putosi lattialle.

Tulos:
En voi väittää etteikö olisi ottanut aivoon, mutta eihän sille enää mitään voinut. Onneksi toi yksi "pylväs" ei mennyt ihan pirstaleiksi ja sen pystyy kyllä korjaamaan. Huomenna koulun jälkeen poikkean siis pikaliima-ostoksille.

Samalla kun ottelin kuvia tosta rikkinäisestä kynttiläkoristeesta, nappasin samalla kuvat entisten pupujen uurnista. Ne on tällä hetkellä täällä olkkarissa sohvan päällä. Oon vaan miettinyt, että nyt kun Vili ja Nuppu on molemmat tuhkattu, niin pakkohan mun on tuhkata nää neljä nykyistäkin sitten kun aika on. Ja sitten kun ne kaikki 6 on tuhkattu, niin pakkohan mun on tuhkata kaikki tulevatkin kanit. Muuten mulle jää tunne, että nää 6 muuta on ollut jotenkin "tärkeempiä" kun myöhemmät. Eikä se niin ole. Missä vaiheessa joudun muuttamaan isompaan kämppään, jotta voin omistaa yhden huoneen pelkille kanien uurnille? Sellainen kiva kanien hautakammio..


Vilin uurna
Nupun uurna

1 kommentti: