20.4.2013

Matkapaasausta ja -kuvia!

Kotiuduin Vantaalle keskiviikkoyönä klo 02:00-03:00 välillä väsyneenä ja kylmissäni. Se, että en halunnut raahata talvivaatteita etelään mukaan kostautui varsinkin takaisin tullessa, kun oli jotenkin jo kerennyt tottumaan yli 20 °C lämpöasteisiin. Lisäksi paluulento myöhästyi tunnin verran molemmissa päissä; Las Palmasissa paikalliset insinööri-ihmeet sanoivat, ettei koneemme saa lähtölupaa ellei peräsimestä vaihdeta kahden mutterin paikkaa päikseen.. Suomen päässä taas kapteeni puksutteli koneella liian pitkälle, jolloin sitä purkuputki-mikälie-tunnelia ei saatu koneen kylkeen. Täten odottelimme bussikuljetusta terminaaliin, mutta käytössä ei ollut kuin yksi bussi, joten sekin homma meni odotteluksi. Itse matka kuitenkin meni varsin hyvin! :)

Tulin heti torstaina Valkeakoskelle kaneja hakemaan ja tänään olisi tarkoitus kotiutua takaisin Vantaalle. Imuria ainakin saan laulattaa seuraavat n-viikkoa, koska Aapoa lukuunottamatta koko poppoo on melkoisia karvaturkaksia. Bensku varsinkin on melko järkyttävän näköinen ja siitä irtoaa kunnon tuppoja karvaa, jos nappaa persvilloista kiinni. Alemmassa postauksessa muistaakseni vähän elättelin toiveita, että pahin pöllytys olisi jo ohi takaisin Suomeen tultuani. Pfft.. Niinpä niin..

Eli vaikka ajattelin käytättää ainakin paria kania vielä ulkona, ennenkö nokka kääntyy kohti Vantaata, ei kuvia tästä tule. :D 

Ainiin, ja mukavasti on lumet lähteneet ainakin täältä päin! Viimeksihän puhuin, kuinka itsekin kynnin polvia myöten lumessa vanhempien takapihalla...no nyt tuolla on enää muutama hassu lumikasa sielä täälä. Ehkä se kevät tulee vihdoin näillekkin leveysasteille.

Loppuun heittelen muutamia kuvia matkalta. Valinnan varaa olisi toista sataa, mutta jos yrittäisin supistaa määrän muutamaan kuvaan (näin jälkeenpäin voin sanoa epäonnistuneeni).


Yllä kuvia hotellilta. Kyseessä siis Cay Beach Meloneras, todella ihana ja rauhallinen paikka! Lisäksi Atlantin aaltoja Playa del Inglésistä kuvattuna (kys. kuva on siskoni ottama).

Alla kuvia Gran Canarian vuoristosta.


Alla muutama kuva pienestä Fatagan vuoristokylästä ja puutarhasta, jossa vierailimme opastetulla saarikierroksella.
 
 

Bahía Felizissä sijaitsee lännenkylä Sioux City, joka houkutteli heti mua ja siskoani, koska lännenratsastus on yksi kiinnostuksen kohde. Kylässä oli hienoja esityksia mm. pankkiryöstö ja intiaanien hyökkäys. Ja hirtettiin sielä yksi mieskin! Alla kuvia sieltä.
 
 
 Oli Sioux Cityssä muutama kanikin :) Lisäksi sieltä löytyi lehmiä, aasi, kilejä ja porsaita. Venom house:sta löytyi käärmeitä, hämähäkkejä, leguaaneja ja krokotiileja.
Loppuun muutama kuva kamelisafarilta. Tai oikeastaan nuohan ovat dromedaareja, mutta reissu kulki nimellä kamelisafari, joten sillä mekin nyt menemme. Näistä kuvista kaikki 3 vaakakuvaa on siskoni Tiinan ottamia.


Koneelta löytyisi vielä paljon kuvia, jotka olisi tännekin kiva laittaa.. Mutta harhailin jo tarpeeksi pois kaniblogi-polulta, joten lopetan tähän. Pahoittelen postauksen pituutta ja sellaisesta aiheesta kirjoittelua, joka ei oikeastaan tähän blogiin edes kuulu. :)

Tästä eteenpäin hypätään taas takaisin olennaiseen, eli kanipoppoon tasaisena pyörivään elämään!

1 kommentti:

  1. Oli kyllä kiva reissu meillä. :) Ja toi valkopäinen kameli (kivempi sana) on kyllä niin pöllön näkönen tossa kuvassa. xD

    VastaaPoista