18.5.2013

Muutoksen tuulet ruokinnassa

Tulin melko spontaanin päätöksen tuloksena Benskun kanssa käymään Valkeakoskella. Pelkkä hupireissu tämä ei kuitenkaan ole, sillä tarkoituksena on huomenna käydä Agrimarketissa hakemassa kanipoppoolle ruokaa.

Tähän astihan olen syöttänyt kaikille pääasiassa Genesis Timoteitä (Benskulle välillä heittänyt sekaan kauraa), mutta pikkuhiljaa olisi tarkoitus vaihtaa pupujen pöperöt Rabbit Royaleen. Syynä tälle on yksinkertaisesti hintaerot. 15 kilon säkki RR:tä kun on kolme kertaa halvempaa kuin saman kokoinen säkki Genesistä.

Mielenkiintoista vaan on nähdä miten Rabbit Royale uppoaa noihin, varsinkin vähän nirson puoleiseen Aapoon. No mutta kokeillaan ensin ja katsotaan sitten mitä tehdään.

Niin Vantaalla kuin täällä Valkeakoskellakin ympäristö on jo melkoisen vihreää. Benskukin pääsi aikaisemmin illalla hetkeksi aikaa nauttimaan tuoreesta ruohosta :) Mikäli huomenna ei sada, pääsee miekkonen uudelleen pomppimaan ruohikkoon.


Pitkä päivä takana. Heräsin töiden takia klo 4:00, ja nyt kello on hieman yli 2:00...eli kohtahan tässä on tullut oltua 24h hereillä. Sellainen on kyllä olokin, joten pakko raahautua vihdosta viimein nukkumaan.

2 kommenttia:

 1. Kerrohan sitten, kelpaako RR kaneillesi :) Minä en ole vielä törmännyt yhteenkään kaniin, joka ei söisi sitä vain valikoiden parhaat herkut päältä (jolloin ravintoaineiden saanti saattaa vääristyä, kun tarkoitus varmaan olisi syödä niitä kaikkia...). Muutenkin olisi kiinnostavaa kuulla "ruokintafilosofiaasi", jos olet halukas kertomaan (etkä ole jo jossain postauksessa kertonut), eli siis mitä ruokaa annat ja miksi, miten usein tuoreruokaa ja mitä tuoreruokaa annat ja kuinka paljon ym...

  Ja myös "kanibudjetistasi" olisi kiinnostavaa lukea, mutta ymmärrän kyllä jos et halua avautua raha-asioistasi, ja toisaalta jos et ole kaneihin liittyviä kulujasi yleensäkään ylös merkkaillut ja laskeskellut niin ei niitä välttämättä ole niin kiva alkaa laskeakaan (kun ei välttämättä ole kiva huomata miten paljon rahaa otuksiin saa uppoamaan:D Vaikka ovathan ne tietenkin kaiken sen rahan arvoisia <3).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos asia kiinnostaa, niin tottahan toki voin kirjoitella kyseisistä asioista :) Tulevana viikonloppuna näillä näkymin.

   Poista