15.6.2013

Pikkuisten maistiaisia "villin kanin elämästä"

Valkeakoskella ollaan taas, ja täytyy sanoa että oli eilen illalla kiva taas nähdä tämä 4 korvaparin nappulalauma.

Vaikka eilen ilma ei näyttänyt kovin lupaavalta, oli tänäaamuna ilo huomata kuinka aurinko paistoi täydeltä taivaalta. Eli ei muuta kuin pikkukanit kainaloon ja lähdettiin käymään vanhalla pikkumökillämme. Mökin lähellä on pieni "saari", jonka kärkeen kävelimme kantokoppien,  muutaman kompparikehikon ja tietenkin kameran kanssa.

Tällaisessa maastossa uskallan päästää Neelan ja Aapon pomppimaan vapaasti, koska ne eivät lähde päättömästi juoksemaan minne sattuu...ja lisäksi ne antavat hienosti kiinni. Lunaa ei taas oikein voi laittaa tähän luokkaan, joten sitä varten mukaan otettiin ne kompparikehikot. Näin Lullurakin pääsi metsäpohjalle pompottamaan - ja pääsi se lopuksi juokseman valjaissakin. Kuvia siitä napoin kiven päältä, siitä se ei mystisesti katoa.

Bensku jäi vanhempieni kotiin pitämään taloa pystyssä, katsotaan josko huomenna käytättäisin Benskunkin saaressa. Tänään se joutuu tyytymään valjailla ulkoiluun takapihalla, kunhan saan tämän kirjoitettua loppuun.. :)

Eli loppuun muutama kuva tämän päiväisestä ulkoilusta..

Ensimmäisenä Neela:
(Tuossa viimeisessä kuvassa Neeluska näyttää lähinnä karvatorpedolta..)

Seuraavaksi vuorossa Aapo. Poitsun juoksentelun jälkeen leikkelin sen turkin taas vähän lyhyemmäksi. Parturointitulos ei jälleen kerran ollut mitenkään silmiä hivelevä, joten sen vuoksi kuvat otettiin ennen karvapöllytystä.
Loppuun muutamat Lunan kuvat ja yksi todiste siitä, että tosiaan nappula pääsi myös paremmin ravailemaan metsikköön valjaiden avulla :)8 kommenttia:

 1. Kivan kesäisiä kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Ja ihan kateelliseksihan tässä melkein tulee, olisipa minullakin mahdollisuus pitää kania vapaana noin upeissa maisemissa (tai ylipäätään jossain, meillä ulkoilut rajoittuu kompostikehikkoaitaukseen). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meilläkin yleensä menee (kompparikehikoissa ulkoillaan), mutta tällä kertaa tuli eteen hyvä tilaisuus päästä ulkoiluttaan kaneja vähän erilaisiin maisemiin :)

   Poista
 3. kivoja kuvia! vitsi tää sun blogis on kyl aivan ihana<3 tykästyin tähän heti ku tänne tulin ! :)

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia!
  Ja siis Neela, voi Neela.. se on vain niin KAUNIS! ♥

  VastaaPoista