9.6.2013

Tästä se alkaa

Kanit oleilevat vielä 2 viikkoa lomalaitumilla Valkeakoskella, jonka jälkeen ne palaavat kotiin kun mun jokaviikonloppuinen Vantaa-Valkeakoski-Vantaa -ralli loppunee taas hetkeksi. Jos jotain positiivista täytyy yrittää hakea näistä kanittomista arkiviikoista, pysyvät häkit ainakin siisteinä kun ei niissä ole ketään sotkemassa... Laiha lohtu.

Tällä viikolla mun reissaamisiin kuului Valkeakosken lisäksi Ypäjä - suuntana oli siis Finnderby. Lännenratsastus oli sielä esillä reining-kilpailujen muodossa ja pakkohan niitä oli päästä katsomaan (vaikka olinkin paikalla vain sunnuntaina). Myöhemmin selvisi, että lauantaina päivällä samaisessa tapahtumassa oli myös kanien estekisat. Niitä en valitettavasti päässyt seuraamaan, koska tosiaan saavuin Ypäjälle vasta klo 17 aikoihin lauantaina. Vaikka itse en harrasta kanieni kanssa esteilyä, olisi silti ollut hauska päästä katsomaan.. No, ehkä joskus toiste.

Ei Finnderbystä sen enempää, paitsi että satuin löytämään yhdestä kojusta aivan mielettömän suloisen kanimukin. Pakkohan se oli ostaa, vaikka hintaa oli sen 28 €. En mä sitä kyllä muutenkaan raskisi käyttää, vaikka mukin myyjä/tekijä kertoi sen kestävän konepesuakin.. :)

Mukin on tehnyt Terhi Mickelsson ja pakko myöntää, että olen aivan myyty tällaisille keramiikkaesineille.. Käykääpä kurkkaamassa täältä! Vähän epäilen, että tämän tyyppisiä on pakko saada lisää. Niinkuin otsikkokin sanoo, tästä se alkaa....


2 kommenttia: