22.11.2013

Kamerakaluston päivitystä + Elliot

Ulkona synkkä ilmä senkuin jatkuu päivä toisensa jälkeen, oma olokin on jatkuvalla normaalia paljon väsyneempi. Arki rullaa silti tasaisena eteenpäin ja itse yrittää juosta perässä parhaansa mukaan. Yhtenä iltana pilvet hälvenivät sen verta, että pitkästä aikaa näin kauniin auringonlaskun!

Tänään tosin päivääni pilkahti hieman valoa, kun uudesta kameran objektiivistani tuli saapumisilmoitus kännykkään. Päätin siis vihdoista viimein poltaa rahaa vähän enemmänkin ja ostin monelle varsin tutun Sigma 30mm f1.4:n. Olen jo pidemmän aikaa tuskaillut kittiputkeni kanssa, kun sen valovoima ei yksinkertaisesti riitä sisällä pelkällä kattovalon antaman valaistuksen avulla kuvaamiseen.. Nyt vielä joskus tulevaisuudessa kun raaskin uusia kameran rungon, niin ollaan jo hyvällä mallilla, mutta toistaiseksi pidän kyllä rahapussin nyörit tiukasti kiinni.

Elliot on aivan tykästynyt objektiivin pakkauspapereihin,  kun jätin ne sen riepoteltavaksi lattialle. Tuossa se painaa pitkin olohuoneen lattiaa "höttöpaperitollon" reuna suussaan ja raahaa sitä perässään.. Halvat on pikkuisen huvit :)2 kommenttia:

  1. kuinka paljon kanit allergisoivat? :3 kiitos jos vastaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki vastaan! Itse kanihan ei sinällään allergisoi juurikaan (omien kokemusten perusteella), vaan pahin kanissa on se heinä, joka on kanin tärkein ravinnonlähde. Esimerkiksi vanhemmillani on heinäallergiaa. Tarkoittaa käytännössä sitä, että jos olen kanieni kanssa vanhemmillani, niin itse kanien läsnäolo ei vanhempieni omakotitalossa haittaa, mutta heinät joudumme pitämään joko autotallissa tai suljetujen ovien takana vaatehuoneessa. :)

      Poista