24.7.2014

Aapo 6 v.

Tänään meidän porukan rakkain vanhaherra täyttää 6 vuotta! Aapohan ei sinällään ole vanha, mutta koska seuraavaksi vanhin, Neela, on vain 3½ -vuotias, on Aapo siihen verrattuna porukan papparainen.

Miehekkäästi 'Keltakutri' kasvattajanimeä kantava ukko tuli meille vuonna 2008 luovutusikäisenä poikasena, joten parin kuukauden kuluttua yhteistä taivaltakin on kestänyt sen 6 vuotta. Tästä johtuen luotto kaniin on 100% - uskon tuntevani sen jo näiden vuosien jälkeen läpikotaisin, kaikki ne hyvät ja huonotkin asiat.

Aapo on aina ollut ihan uskomattoman helppo kani (jos unohtaa sen pitkän turkin aiheuttaman lisätyön, johon kani ei voi itse vaikuttaa): terve, kiltti niin ihmisille kuin muille kaneillekin, hiljainen, rauhallinen, kärsivällinen, sopeutuvainen ja hieman hömelö... Monelta osin täysi kympin pupu.

Näiden vuosien jälkeen en enää osaa ajatella aikaa ilman Aapoa: aikanaan se lähti mukaani muuttaessani vanhemmiltani tänne Vantaalle, ja sen jälkeenkin pikkupappa kainalossa on tullut Vantaan sisällä vaihdettua osoitetta useampaan kertaan. Sielä missä minä olen, on myös Aapo. Toivonkin sydänjuuriani myöten, että Aapolla olisi vielä monen monta tervettä vuotta edessä. Tällä hetkellä ukko on ainakin elämänsä kunnossa!

Onnea vielä rakkaalle Aapolle 6-vuotissyntymäpäivänä!Aapon syntymäpäivien kunniaksi koko poppoo sai suuret kasat tuoretta ruohoa ulkoa, ja päivänsankari itse sai kunnon otsarapsutukset.

6 kommenttia:

 1. Onnea Aapo! :) Miksei tullu lisäks kuvaa pesukone-Aaposta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinas tulla vähän kiire tän tekemisessä, kun kello oli jo niin paljon. Aattelin, että voisin jossain vaiheessa paremmalla ajalla kirjotella Aaposta vähän enemmän.. :D

   Poista
 2. oiii paljon onnea Aapolle!!

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea Aapolle ♥

  VastaaPoista
 4. Myöhäiset onnittelut Aapo-poitsulle!!

  VastaaPoista