10.7.2014

Hiljaisuutta, uusia tuulia ja muutoksia häkkirintamalla

Jos viikko sitten kuorossa valitettiin Suomen surkeaa kesäsäätä, niin nyt hyvillä mielin olen jo vaihtanut puolta ruikuttaen tällä hetkellä liian kuumista keleistä. Kun mikään ei kelpaa..?

Blogikin on vietellyt hienoista hiljaiseloa tässä hetken aikaa, eipä täällä meillä ole tosin yhtään mitään tapahtunutkaan. Niinkuin varmasti monella muullakin, myös meillä kanit ovat olleet väsyneitä rättejä (omistajansa tavoin), ja tunnetusti tyhjästä on melkoisen paha nyhjästä. Kyllä sitä sitten taas kerkiää kirjoitella, kun kirjoitettavaa on.  Alla olevat 2 kuvaakin ovat vanhempia, kanien kuvakansioista kaiveltuja tapauksia.

Nyt tosin kanihuoneen nuoret herrat Kain ja Elliot päättivät vähän piristää kuumista keleistä huolimatta tätä tapahtumaköyhää kanielämää. Eilen illalla olin kuulevinani ihan kun joku kaneista nyppisi muovimattoa...kyseinen ääni saa aina hälytyskellot soimaan, silloin nimittäin tietää aina jonkun kaneista törttöilevän oikein urakalla. (Kanilla itsellään varmaan on tällöin kovin kivaa, omistajalla ei niinkään kaninhampaiden aiheuttaman sotkun nähdessään..)Menin sitten tarkistamaan tilanteen ja avot - Kainin ja Neelan&Elliotin aitausten välisessä sotku- ja näkösuojan virkaa hoitavassa muovimattoseinässä oli jo kanin pään mentävä reikä. Ja asialla oli tottakai porukan nuorimmaisin, eli Elliot. Toki välissä on edelleen kompostikehikko, mutta Tottelohan ei tunnetusti oikein välitä Kainista. Näin ollen ne saattavat saada aikaiseksi kurjaa jälkeä isontaessaan näköaukkoa hiljalleen vielä suuremmaksi, ja todetessaan ettei verkon takaa paljastuvan toisen kanipojan naamataulu miellytäkään pätkän vertaa.

Olin jo hetken aikaa mietiskellyt tekeväni Neelan ja Elliotin asumukseen varsinaisen häkkiosuuden puoliksi peittävän yläkerran, ihan hetkeen en kuitenkaan aikonut toteuttaa sitä. No nytpä se tuli kerta heitolla varsin ajankohtaiseksi, koska tuo tämän hetkinen järjestely ei enää oikein toimi. Suunnitelmat ovat jo valmiiksi pääkopassa (ainakin noin suurinpiirtein), joten täytyypi napsia kuvia ja kertoilla asiasta tarkemmin kunhan saan projektin alkuun. Siihen asti Neeluska ja Totti joutuvat oleilemaan hieman pienemmässä oloissa L-häkkinsä lisäsiiven mentyä toistaiseksi käyttökieltoon.

Sitten toisenlaiseen asiaan. Pidän kovasti metsissä ja pusikoissa römyämisestä, samalla napsien kuvia omaksi ilokseni ja täysin ilman minkäänlaisia tavoitteita (etenkin nyt kun olen epävirallisesti rakastunut uuteen kameran runkooni). Tälläkin hetkellä koneella odottelee käsittelemättömänä useampi kuva. Heinää & Käpälänjälkiä on kuitenkin kaniblogi, joten tuntuu tylsältä änkeä sekaan tähän blogiin kuvia, jotka periaatteessa eivät tänne aiheen osalta edes kuulu...toisaalta johonkin haluaisin niitä kerätä tietokoneen kansioiden lisäksi.

Täten olen hetken aikaa jo pyöritellyt ideaa toisen blogin perustamisesta, ja itse asiassa se on perustettukin jo. Uusi blogi on kuitenkin vielä ainakin hetken aikaa yksityinen, sillä en ole vielä tehnyt ulkoasua loppuun saakka. Tähän uutukaiseen blogiin lisäilen ottamiani kuvia, joitakin piirroksiani (saadessani hyvin harvoin inspiksen piirtää) ynnä muuta löyhästi aiheeseen liittyvää, mitä nyt mieleen tuleekaan (kuvanmuokkauksia jne..). Katsotaan kuinka kauan jaksan toista blogia pitää, vai yhdistyykö uusi blogi jossain vaiheessa tähän kaniblogiin.. Katsellaan katsellaan, kunhan nyt saisi ensiksi edes tuon ulkoasun tehtyä loppuun tuossa uudessa!Olethan muistanut jo osallistua arvontaan! 

Osallistumisaikaahan on vielä varsin runsaasti. Jos haluat hypätä mukaan tähän junaan, klikkaapa tästä tai vaihtoehtoisesti tuossa vasemmalla sivupalkissa olevasta arvonnan mainoksesta, jonka kautta pääset lukemaan osallistumisohjeet.

13 kommenttia:

 1. Kuvablogia odotellessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun nyt olis edes yks päivä, ettei tarvitsis tehdä mitään ihmeellistä tai mennä mihinkään...sais sen rykästyä ulos :)

   Poista
 2. Itse minä aina ihailen sun kuviasi, ja on kamalaa, jos et enää laita noita sun luontokuvia. Mä en oikeesti voi kuvailla kuinka hienoja noi sun kuvas on, ja meikä tyttö voisin täällä vaikka maksaa että saisin yhtä hyviä kuvia. Sun blogis on paras ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tosi ihana kuulla! :) Jos kiinnostusta löytyy, niin kannattaa käydä kurkkaamassa uuden blogin puolellakin, sitten kunhan saan sen valmiiksi ja laitan sen julkiseksi. Varmasti täällä siitä ilmoittelen!

   Poista
 3. Laitathan uuden blogin linkin tänne, kun ulkoasu on valmis? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, todennäköisesti tulen muutenkin röyhkeästi mainostamaan täällä uutukaista blogiani! :D

   Poista
 4. oi, täällä ainakin odotellaan intona uutta kuva blogia! :)

  VastaaPoista
 5. Heippa. Mikä on nimeltään tuo blogin oikeassa alanurkassa oleva nuoli, jota painamalla pääsee sivun ylös? Haluan myös blogiini semmoisen, mutten tiedä sen nimeä. Voitko linkata jonkun sivun, josta saisin ohjeet sen koodaamiseen? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä löytyy helpot ohjeet tuon "scroll to top"-nuolen tekemiseen.. :)

   Poista
 6. Voi kiitos tuhannesti! =)

  VastaaPoista
 7. Me olimme tuossa reilu viikko takaperin Kroatiassa ja siellä kun oli noin +35 astetta päivittäin, niin tämä Suomen helle tuntuu suorastaan vilpoiselta. Tosin, täällä on kovin kosteaa ja nihkeää, kun Kroatiassa oli sellaista "kuivaa lämpöä". Talvea rakastavana ihmisenä olen jo tässä parina päivänä miettinyt sitäkin, kun saa taas ihanaa lunta maahan :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pääsisipä itsekin joskus käymään Kroatiassa.. Täällä vaikka lämpöasteita ei aina ole edes niin paljoa, tekee juurikin tämä kosteus ilmasta kurjan "painavan", ja sen vuoksi tuntuu että olokin on kovin nuutunut jatkuvalla. Itse odotan syksyä, se kun kevään ohella on lempivuodenaikani :) Syksyn ihanat kirpeän kuulaat päivät ja ensimmäiset yöpakkaset, putoavat lehdet jne...

   Poista