15.8.2014

Elliot 1v.

Tänään kaniporukan nuorimmaisin juhlii 1-vuotissyntymäpäiviään!
(Elliotin syntymäpäivä on helppo muistaa, se kun on sattunut samalle päivälle kuin nimipäiväni..)

Hassua ajatella, että Elliot on vasta vuoden..tuntuu kuin se olisi ollut täällä jo paljon pidempään. Muistan edelleen kuinka hassulta oli ensimmäisen kerran ottaa pieni 8 viikkoinen saukon poikanen syliin, kun eihän se painanut yhtään mitään! Poitsu oli niin pikkuinen ja hento. Muistan hyvin senkin kuinka ensimmäisiä kertoja opetin pikkuista tulemaan käteni luokse kerjäämään herkkupaloja ja kuinka nopeasti Totti oppi vessalaatikolle. Muistan myös kuinka takaisin Vantaalle siirryttyämme Elliot karkasi heti uudesta väliaikaisaitauksestaan..

Nykyisin Elliot on mitä komein luppapoika (palliton sellainen, raukka), alla oleva kuva ei oikein anna kunniaa pojan tämän hetkiselle ulkonäölle, se kun on muhkuuntunut aikalailla kesän aikana. Täytyykin joku päivä tässä ottaa missioksi kuvailla Elliottia hieman.

Joka tapauksessa, onnea pikkuiselle rakkaalle rihmulilleni, jonka ego on muiden kanien seurassa norsun kokoluokkaa...kutistuen jälleen pieneksi "viattomaksi" pupupojaksi ihmisen käsittelyssä.

4 kommenttia:

 1. Onpas pikkuisesta tullut komia! :) Onnittelut meidän poppoolta!

  VastaaPoista
 2. Onnea Elliotille! <3 Elliot on ollut ehkä minun lempparini teidän kaneista siitä lähtien kun tuli, ihanan värinsä takia!

  VastaaPoista
 3. Päivän myöhässä tulevat onnittelut söpöliinille. :) Olin niin kukkaistutusten "hurmiossa" eilen, ettei tullut ollenkaan käytyä blogien maailmassa. :(

  VastaaPoista
 4. Oi miten hieno kuva! Onnea söpöläiselle <3

  VastaaPoista