14.9.2014

Rakkautta Korkeasaaressa

Eilen käväisin siskoni kanssa Korkeasaaressa, jossa olen viimeksi käynyt joskus yläasteikäisenä. Hauskaa vaikka asuu eri paikoista vaan lyhyen ajomatkan päässä ja ei silti tule käytyä.

No, nyt kävimme eläimiä moikkaamassa ja voi luoja löysin sieltä yhden "kadonneen rakkauden".. Kerran kun sitä hurahtaa pieniin karvaisiin vipeltäjiin, alkaa päänsisäinen 5-vuotias kiljumaan joka kerta nähdessäni jotain pientä ja suloista. Muistin kyllä hämärästi edelliseltä kerralta, että Korkeasaaressa on kääpiömangusteja...mutta katsokaa nyt tätä yhtä nappisilmää, joka jaksoi olla kameran ruokana vaikka kuinka pitkään! Tästä kyseisestä kaverista on koneella vielä pari sydämet sulattavaa kuvaa, mutta en viitsinyt samasta naamasta heittää kovin montaa napsua (voin sitten änkeä ne joskus muulloin tänne~).

Huomaathan, että klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana. Suosittelen!Näiden pikkuisten uteliaisuus ja rohkeus aiheutti sen, että jaksoin viipyä näiden terran luona ehkä turhankin pitkään. Jokainen näistä kuvista on muuten lasin läpi otettu ja mietinkin näitä läpikäydessäni, että siihen nähden kuvien laatu on varsin hyvä.

Jonkin verran tuli muitakin eläimiä kuvailtua, joskin totesin jälleen kerran, ettei tuo kameran nokassa roikkuva putki yksinkertaisesti ole luotu kauempaa kuvaamiseen. Täytyisi hankkia toinen putki, mutta.. Lisäksi esimerkiksi Amazonia-talossa on jatkuvalla ihmisiä odottamassa, että pääsevät katsomaan seuraavaa eläintä, ja näin ollen jokaista asukasta ei ollut kauhean kauaa aikaa kuvata. Kaikesta huolimatta joitakin mukavia kuvia jäi joistakin eläimistä, joten kasapäin sekalaisia kuvia alapuolella!En muista olenko täällä blogin puolella ikinä maininnut rakastavani hiiriä ja rottia? Itse asiassa keväällä olin jo päättänyt hankkivani kesyhiiriterran keräten tietoa hiiristä ja miettiväni muita käytännön juttuja. Asiat kuitenkin heittivät härän pyllyä törmätessäni Kainin myynti-ilmoitukseen. Lopputuloksen kaikki tietävät - Kain tuli taloon ja hiiriterra jäi tulematta...toistaiseksi. Kyllä ne hiiretkin tänne vielä jossain vaiheessa tulevat, mutta nyt ihan tällä hetkellä näitä korvakkaita on tässä sen verta, etten jaksaisi siihen päälle enää terrallista hiiriä.

Ja tämän vuoksi myös näiden pikkuisten terraarion eteen tuli jäätyä keskimääräistä pidemmäksi aikaa..


Voi kuinka itsekin haluaisin pieniä pallokorvia, joille voisi tehdä hienoakin hienomman ja mahdollisimman paljon luonnollista elinympäristöä matkivan terraarion...

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Tykkäsin varsinkin tuosta missä on keltainen lintu :) ja voi miten hauskat korvat noilla hiirillä! :D

  VastaaPoista
 2. On kyllä hienoja kuvia! Ihana toi hiiripyllyrivistö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin ihastuin pyllyrivistöön ja kauhealla kiireellä oli pakko ehtiä nappaamaan kuva, ennenkö yksikään hiiri liikahtaa.. :D

   Poista
 3. Jaahas, kehtaakohan sitä itte laittaa ollenkaan omia räpsyjä julkiseks kun kattelen näitä sun otoksia. :D Mun putkella ei kyllä edes kuvankäsittelyohjelman kautta saa tarkkuutta tolle tasolle. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpönpöpönpöppö, senkus laitat ny vaa :D

   Poista
 4. Hienoja otoksia! Tarttis varmaan itsekin poiketa Korkeasaareen vaikka ensi kesänä, on viime käynnistä varmaan kohta lähes parikymmentä vuotta! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos jokaiselle mukavista kommenteista! :)

  VastaaPoista