28.9.2014

Syksyisempiin sävyihin (ulkoasun päivitys)

Mikäli laskin oikein pysyi blogin ulkoasu samanlaisena peräti 5 kuukautta? Herran pieksut, taitaa olla ennätys meikäläisen kohdalla. Sitä suuremmalla syyllä olikin jo aika siirtyä hieman syksyisempään värimaailmaan.

Photoshopin puolella tätä ulkoasua tehdessäni se näytti jotenkin hienommalta, kuin nyt itse blogissa. No mutta, tällainen se saa nyt joka tapauksessa olla toistaiseksi. Voi olla, että lisään sivupalkin otsikoihin alleviivaukset bannerin tapaan, lisäksi tuo alakulman "takaisin ylös" -nuoli täytyy päivittää...joku päivä.

Pikkuhiljaa alkaa pahasti näyttää siltä, että olen jumiutunut tähän tietyntyyppiseen ulkoasuun.. Toisaalta, jos tämäntyyppiset edelleen näyttävät silmään ihan mukavilta ja näiden tekeminen on hauskaa, niin mikä ettei!

Mitä mieltä olet uudesta ulkoasusta?

Vanha ulkoasu:


Uusi ulkoasu:

10 kommenttia:

 1. Tosi hieno tämä uusi ulkoasu! :)

  VastaaPoista
 2. Musta tää on tosi hauska! :)

  VastaaPoista
 3. Tää on tosi hieno ja kivoja yksityiskohtia, kuten heinää sanassa pupunkorvat "ään pilkkuina". Mun mielestä on aika kiva, että on oma ns. tunnistettava tyyli ulkoasuissa. :)

  VastaaPoista
 4. Puuttuuks tosta yhdestä ääkkösestä ä:n pilkut sanassa käpälänjälkiä? Ihana tuo utelias Kain joka on päässy kuikuilemaan tonne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, no puuttuu näköjään! Tuossa fontissa ei ollut ääkkösiä, joten jouduin itse lisäämään pisteet...ja jättänyt näemmä yhden välistä.. Täytyy korjata illemmalla.
   Kiitoksia :)

   Poista
 5. Tää on tosi hieno! Ihana! :3

  VastaaPoista
 6. Kiva ulkoasun muutos! :)

  VastaaPoista
 7. Tosi hyvä ulkoasu! :)

  VastaaPoista
 8. Hyvä ulkoasu ja kivoja luonto-otoksia :)

  VastaaPoista