1.11.2014

Länsirintamalta ei mitään uutta

Siinä missä itselläni on kokoajan useampi rauta tulessa töiden ja opiskelujen vuoksi (kuka olisi uskonut vuosia sitten, että tulen suorittamaan työnantajan ansiosta vartijan ammattitutkinnon kaiken muun seassa), rullailee kanien elämä tylsän tasaisena eteenpäin. Eipä näitä ole tällä viikolla juurikaan voinut viedä uloskaan sateiden ja järjettömien tuulien vuoksi, joten kaikki juoksutukset ovat tapahtuneet sisätiloissa. Pakko myöntää odottelevani hieman jo kirkkaita pakkaspäiviä...ja ehkä sitä luntakin saisi tulla pikkuhiljaa.

Tänään sentään aurinko paisteli ja häkkien siivousten jälkeen meninkin nyhtämään koko poppoolle viimeisiä tuoreita pihasta Benjaminin kanssa. Ystävämme lentokoneet kuitenkin pitivät huolen siitä, etten viitsinyt muita enää käytättää pihalla - vältetään turhat sydämen tykytykset.

Ja häkeistä puheen ollen: loppuvuodesta tässä jossakin vaiheessa tarkoituksenani on hankkia kameraan jälleen uusi putki, jolla sisällä kuvaaminen sujuisi hieman jouhevammin. Tällöin myös viimeistään on tarkoitus kuvailla jokaisen asumukset ja esitellä ne yksitellen mittoineen päivineen.

...lisäksi tuosta meidän turbojänö Kainista tarvitsisi ottaa tuoreita "rakennekuvia". Tänään nimittäin jälleen katselin siivoillessani, että niin se ukko on nykyään ihan erinäköinen kuin tullessaan. Olisi mielenkiintoista itsekin nähdä kaksi Kakkulan kuvaa vierekkäin missä toinen olisi reilu puoli vuotta sitten otettu ja toinen ihan niinä päivinä. Näkisi selkeämmin kuinka paljon miekkonen on muuttunut. Tuon kuvaaminen vaan kun ei ole ihan niin helppoa, sitä kun luonnollisesti kiinnostaa kaikki muu kuin kameran ruokana oleminen. Itse sitten vain ähisen ja puhisen kameran takana poistellen epätarkkoja tai muuten vain epäonnistuneita ruutuja.

Löysä etunoja ❤

Edit: Banneri on näyttänyt omaan silmään pidemmän aikaan vähän "tyhjältä".. Ensin mietin muutanko koko bannerin uuteen, mutta lopulta päätin vain muuttaa bannerin kuvia. Nyt se on mielestäni mukavemman näköinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti