16.1.2015

Aika muutoksen

Koska tämä blogi vaihtaa ulkonäköään kuin sukkaa, on jo vähintäänkin aika jälleen muuttaa ulkoasua
ja etenkin kokeilla vaihteeksi toisentyyppistä taustaa!

Vanha ulkoasu:


Uusi ulkoasu:


Entä mitä meille kuuluu noin muuten? Ulkoilun osalta huonoa - vaihtoehtoina kun viimeaikoina on ollut joko märkä plussakeli tai hurjat pakkaset. Näin ollen ulkona kanit eivät juuri ole olleet, hyvillä ilmoilla kun olen töiden takia tullut kotiin turhan myöhään. 

Sen sijaan etenkin Kain on nauttinut ihan sisällä olostakin nyt kun sillä on enemmän tilaa. Kanihuoneessa meinaa olla haasteellista kulkea, kun pötkylä on jaloissa pyörimässä. Lisäksi poitsu jaksaa naurattaa joka kerta kun tulen kotiin, se kun ravahtaa samantien ulko-oven läheisyydessä olevan kanihuoneen oviportille pällistelemään kuka tuli. Vaihtoehtoisesti jos kanihuoneen ovi on kiinni se ravaa ovea päin, rämähdyksestä ei voi erehtyä.

Benjamin sen sijaan osoitti, että on kyseessä mikä tahansa, senkin kyllä saa hajalle jollain tavalla säheltäessä. Aikaisemmin Bensku on toohottaessaan tuhonnut mm. kunnon tekoa olleen keramiikkakupin, yhden koriste-esineeni (jonka onneksi sai liimattua takaisin kasaan) ja onpa se kerran pistänyt palasiksi yhden laskunkin. Tällä kertaa kohteena oli Zooplussan puukoppi. Hyvät naurut siitä kyllä sai, ei siinä mitään...vieressä kun satuin sopivasti olemaan. Täytyy hieman valoisampana aikana napsia kuvia ja pilkata taas kerran tuota surkuhupaisaa tapausta nimeltään Bön.

1 kommentti:

  1. Tosi kiva tää uusi ulkoasu. Tosi erilainen kuin aikaisemmat, mutta eiköhän tähän pian totu :)

    VastaaPoista