1.1.2015

Uutta vesileimaa & kanien sängyt

Näin vuoden vaihteen kunniaksi päätin hieman päivittää blogin kuvissa esiintyvää vesileimaa! No todellisuudessahan näillä kahdella "tapahtumalla" ei ole yhtikäs mitään tekemistä keskenään, mutta sopivan ajoituksen vuoksi menköön nyt näin. Esimerkkikuvana alla toimii 26.12.14 otettu Kainin pöydälläpönötyskuva, aikaisemmassa postauksessahan esiintyi muita samana päivänä otettuja napsuja. Sama tausta ja lähes sama asento tässäkin kuvassa, mutta koska Kakkula on niin hieno poika, niin...

Ja itseasiassa syy miksi vaivaudun tästä erikseen kirjoittelemaan on se, että ilman selittämistä ei epäselvästä räpellyksestäni kukaan välttämättä edes huomaisi tavoittelemaani asiaa. Jos oikein tarkasti tihrustaa voipi huomata tuon merkin kanin:
korvat+pää H-kirjain, kroppa+etukäpälä &-merkki JA takakäpälä+häntä → K-kirjain. Huh!


Joulun pyhinä perinteiseen suomalaiseen tapaan Kainillakin oli lievä etunoja.

Toisekseen... Monelle on varmaan tuttuja nämä IKEAn puiset nukensängyt. Itsekin olen niihin törmäillyt monessa eri suunnassa ja lopulta taivuin myös sellaisia ostamaan. Nurkista löytyy nyt 3 kpl kaninsänkyjä, joista yksi on jo Benjaminilla ja toinen Kainilla. Kolmas odottaa siivouspäivää, jolloin katson annanko sängyn rusinoille vai pikkuisille.

Sängyt ovat tuntuneet olevan kovin mieluisia poikien mielestä, Bensku tunsi olonsa jopa niin mukavaksi, ettei malttanut jättää pedin lämpöä edes vessareissun ajaksi vaan päätti ilman huolen häivää lirauttaa sänkyynsä. Nyt toistaiseksi siis Bensku-paran sänky on ilman lakanoita. Täytyy napsia sängyistä ja niiden onnellisista omistajista(?) kuvia vähän myöhemmin.

...kaikkea sitä ihminen kaneilleen hankkiikin.

12 kommenttia:

 1. Vesileima on hieno ja en olis huomannu katsoa kanihahmon muodostamaa "lyhennettä" ellet olis kirjottanu sitä. Mutta nyt se on ihan selkeä kun osaa katsoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin mä vähän arvelin ettei sitä hoksaa kovin helposti.. :D No mut sain mä siitä sen näkösen ainakin omasta mielestäni(?), et vaikkei huomaiskaan sen olevan muodostunu "H&K":sta, niin menee se tollasenaankin..

   Poista
  2. Joo vaikkei huomaiskaan tota lyhennettä niin menee tosiaan tommosenaankin, koska se pupu siitä pomppaa kyllä heti esiin. :)

   Poista
 2. Hauska idea tuossa vesileimassa ja sen huomaakin nyt selkeästi, kun osaa katsoa :D

  VastaaPoista
 3. Tajusin heti ton lyhenteen vesileimassa :D se on hieno!

  VastaaPoista
 4. IHAN MAHTAVA BLOGI!
  ajattelin vain kun sinulla on niin ihana blogi että olisikos mahdollista semmoinen
  että seuraisit minun koira blogiani ja minä sinun:) seuraan takaisin heti kun seuraat minua mikäli tämä sopii:)
  ---> http://jellonat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kappas vain, en ole itse tullut lainkaan törmänneeksi tuollaisiin Ikean sänkyihin. Sieltä kyllä kummasti löytää kaikenlaista eläimille, kun vähän soveltaa. Täytyypäs laittaa korvan taakse, siltä varalta, että Ikeaan taas joskus eksyy.. :)

  Oletko muuten huomannut vielä tätä tiedotetta koskien blogiani?
  http://karvapuusti.blogspot.fi/2014/12/blogin-nimimuutos_12.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikea kyllä on kieltämättä sellainen aarreaitta, mistä löytyy vaikka mitä :)

   Täytyypi päivitellä lukulistaa!

   Poista