24.3.2015

8 kuvaa

Noniin eiköhän mekin taas hypätä tähän junaan, jotta saa kierrättää vanhoja kuvia, joista suurin osa on esiintynytkin jo aikaisemmin blogissa. Eli säännöt nämä tutut: Valitse jokaiseen kohtaan sopiva kuva kanistasi/kaneistasi. Haastaakin kait saisi, mutta me jätämme sen muille.

Onwards...

1. Uninen

Perus Benjamin.

2. Iloinen

Tästä ei suoraan näe Aapon olevan mitenkään erityisen iloinen, mutta muistan hyvin edelleen miten papparaisen mielestä tuola ryteikössä rämpiminen oli niin hauskaa.. Harvemmin Aapo enää vaivautuu innostumaan mistään.

3. Ystävyys

Myönnetään, tämä kaksikko ei välttämättä ole tuossa ihan omasta tahdostaan..mutta silti

4. Epäonnistunut


Kameran asetukset väärin (kuten yllä), tarkennus ei pysy perässä, kuvaaja ei pysy perässä, helvetti jäätyy, taivas putoaa niskaan. Syyt ovat monet. On aina yhtä tuskallisen ihanaa, kun se innostunut kutina onnistuneesta kuvasta pirstaloituu nähdessäsi sen tietokoneen ruudulla. Useinmiten nämä "siis ei ole todellista?!" -kuvat ovat juurikin näitä pirun nenäkuvia. Onhan Cainillakin esimerkiksi ihan suloinen nenä, mutta tuo nyt ei välttämättä ollut ihan se mitä hain. Ehkä sen aukon voisi edes yrittää pitää vähän pienempänä.

5. Värikäs Derp

Suurin osa noista epäonnistuneista kuvista on kuitenkin onneksi todella epäonnistuneita - niillä ei ollut mitään toivoa ja voi vaan ihmetellä minkä vuoksi sitä tuli sillä hetkellä painettua laukaisinta. Ja sen näkee jo ihan kameran pikkunäytölläkin. Tässäkin sen sijaan oli mahdollisuus tulla ihan kiva kuva (kompparia lukuunottamatta)....Luna vaan päätti viime hetkellä heittää DERP-naaman kehiin. Kiitos siitä.

6. Suloinen

Kanit ovat lähes poikkeuksetta suloisia, mutta josko tällä kertaa voisi omistaa pienen hetken noille lumisille pullaposkille.

7. Ruoka

.....

Miten Bensku onnistuukin näyttämään noin rähjäiseltä. Tuudittaudun siihen, että tuolloin oli kanien karvapöllyaika + muuton aiheuttama mahdollinen stressi.. Noin muuten jäpikkä onkin täysin elementissään, posket täynnä ruokaa.

8. Onnistunein

Suosikkeja tähän kohtaan oli suhteellisen paljon, mutta edelleen tämä viime talven Cainin kuva taitaa viedä voiton.
Kakkula on vaan niin hieno

+ 9. Epätoivoinen

Kuvia selatessa törmäsin tähän kuvakaksikkoon. Nuokin ovat siltä ajalta kun olimme juuri muuttaneet joku aika sitten nykyiseen kämppään, minä kiusaan pientä & nälkäistä ahnetta poikaa ruokakupin kanssa kompparin takana... Elämä on välillä niin kovin julmaa.

3 kommenttia: