15.3.2015

Ulkoasun päivitystä

Illan hämärinä tunteina on aina hyvä aika alkaa tehdä uutta ulkoasua, etenkin kun huomenna on jälleen aikainen aamuherätys töihin! Pitemmittä puheitta:

Vanha ulkoasu


Uusi ulkoasu


Lisäksi tarkkasilmäisemmät saattavat huomata Kainin nimen kirjoitusasun muuttuneen Cainiksi. Tästä itseasiassa saa syyttää siskoani (Tiina, I'm looking at you!), sillä hän meni Cainin saapumisen jälkeen möläyttämään jotakin tähän tapaan: "Luulin ensin, että olit kirjoittanut vaan sanan KANI väärin, kunnes tajusin sen olevankin sen uuden kanin nimi"..... Jäikö tuo takaraivoon kaivamaan? No ei tietenkään! Joten tässä siis tulos; vaihdoin K-kirjaimen C-kirjaimeksi.

Ja sitten jos lopetetaan turha ylimääräinen lätinä, ei siskoni tässä todellakaan mikään syntipukki ole :P Itse asiassa olen miettinyt asiaa jo pidempään ihan muutenkin..ja eipä tuo kuitenkaan muuta asioita mitenkään muuten, nimi kun lausutaan edelleen ihan samalla tavalla. Muutin tunnisteissa Kainin Cainiksi, lisäksi Kakkulan omilla sivuilla kirjoitusasu on korjattu. Kaikkialla muualla nimi on ja saa olla vanhalla kirjoitusasulla, en todellakaan ala kaikista miljoonista teksteistä muuttamaan jokaista nimeä. Huh puh!

Kuva Rätti-Cainista viime kesältä

6 kommenttia:

 1. Vitsi miten kiva tää ulkoasu! Ihanan vaalea ja raikas, sopii kevääseen tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan yksinkertainen ja vaalean keväinen tämä ulkoasu :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kumpaisellekin! :)

  VastaaPoista
 4. Kappas. :) En muistaakseni tainnut ihan heti myöntää sitä, että mulla oli ensin tuollainen luulo. :D Mutta itseasiassa kirjoitusasu Cain sopii paremmin kaikkien muitten pupujen nimien kanssa, erityisesti Benjaminin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et niin, kun pierit sen suustas vasta...perästä päin (hekoheko, CSI Horation arskalasit päähän ja taustalla se "YEEEAAAAAAAH!!").. :o

   Musta itestäni tuntuu vielä kauheen oudolta kirjottaa Cain, mut tottuuhan siihen. Lempinimet saa kyllä alkaa edelleen ihan "koolla"; Kakkula jne..

   Poista
 5. Tosi kiva kuvakooste, ihana toi Benskun suun mussutus! :)

  VastaaPoista