11.4.2015

Kokeilussa PetsGo

Viime kuun loppupuolella sain yhteydenoton PetsGo -nimisestä liikkeestä, joka on avannut uuden lemmikkieläinten tarvikkeisiin erikoistuneen verkkokaupan. Sain käyttööni 20 euron arvoisen lahjakortin, vastapalveluksena kertoisin kokemuksestani ja mielipiteistäni täällä blogissa. Tämähän tottakai kävi erittäin hyvin, mielelläni tutustun uusiin eläintarvikeliikkeisiin etenkin kun kyseessä on kotimainen sellainen. Samalla kaikki kanihankinnat usein tulee kirjoiteltua joka tapauksessa tänne blogin puolelle, joten..

PetsGo:n sivut ovat erittäin selkeät ja navigointi sivuilla on helppoa. Kanit ja jyrsijät -valikon takaa löytyy erittäin paljon alakategorioita, josta olin kovin mielissäni. Itse päädyin yllättäen selailemaan erilaisia virikkeitä, sillä heinä-, pelletti- ja muu tarvikepuoli on meidän osaltamme jo hoidossa. Tuotevalikoima virikkeiden osalta oli suhteellisen laaja, joskin tulevaisuudessa valikoima tulee kuulemma kokonaisuudessaan laajenemaan vielä lisää. Potentiaalia siis on kaikin puolin.

Tilauksen tein 28.3. Toimitusaika oli kuitenkin yllättävän pitkä, sillä sain ilmoituksen paketin saapumisesta pakettiautomaattiin vasta 9.4. Toisaalta välissä oli pääsiäisen pyhät, joten en tiedä olisiko toimitusaika ollut lyhyempi jos olisin tehnyt tilauksen hieman myöhemmin. Lisäksi toimitusaika pysyi kuitenkin luvatun 2-7 arkipäivän sisällä ollen sen 7 arkipäivää. Erittäin suurena plussana oli kuitenkin se, että toimituspaikaksi minulle tarjottiin Louhelan K-Supermarketin pakettiautomaattia. Yleensä muut verkkokaupat tarjoavat Myyrmannia tai Kaivokselan S-marketia.. Ja ei sillä, eipä nekään kaukana ole, mutta tuohon Louhelaan poikkeaa nopeammin tullessani töistä kotiin. Ostokokemukseni pitkähköä toimitusaikaa lukuunottamatta oli muuten kaikin puolin positiivinen, enkä näe syytä miksi en asioisi kaupassa uudelleen jos löydän sieltä jotain mukavaa.


Yllä näkyy valitsemani ostokset. Kyseessä siis Trixien puinen taso ja Happy Pet heinäporkkana.

Mietin pitkään tuon puisen tason ja Trixien puisen kulmakopin välillä päätyen lopulta tähän. Tuo on kuitenkin sen kokoinen, että myöhemmin kun todennäköisesti tulen siirtymään pelkkiin suuriin tai jättirotuihin voi tätäkin vielä hyödyntää. Mökin kanssa sen sijaan olisi käynyt köpelösti, sillä todennäköisesti edes Benjaminilta ei olisi mahtunut mökkiin muuta kuin pää.

Kokoa tuolla tasolla siis on seuraavasti: P37xL28xK17 cm ja sen päälle mahtuu helposti molemmat Aapo ja Luna. Tuolla pienemmällä tasolla ei juuri ole käyttöä kaneille, mutta toisaalta se toimii hyvänä pureskeluvirikkeenä noiden repiessä nuo kaarnat ennemmin tai myöhemmin irti. Lisäksi hyvää tuossa tasossa on se, että kaikki jalat ovat irrotettavissa. Ne ovat siis kierteillä ruuvattu paikoilleen. Tuo yksi pikkutason "läpi" menevä jalka on kaksioisainen. Vaikka tuossa kuvassa jalat näyttävät vinksottavan jokaiseen ilmansuuntaan ei tuo silti kiiku vaan seisoo tukevasti. Taso meni siis pikkuisille niiden muutettua tänään laajennettuun L-häkkiin, esittely tulee myöhemmin.

Tuo heinäporkkana on vaan söpö ja yllättävän iso. Siitä ei ole sen kummempaa sanottavaa, katsotaan kuinka kauan se kestää. Toisaalta annoin sen Cainille, joten se voi hyvinkin selvitä hieman pidempään hengissä...Cainin heinätunnelikin on nimittäin edelleen lähes uuden veroinen ja se on ollut talossa jo yli 4 kuukautta.

Loppuun mikäli PetsGo:lle voisi antaa jonkun tuote-ehdotuksen. Tästä aiheesta olen jutellut muutaman ihmisen kanssa jo aikaisemminkin; suurempien kanirotujen ollessa nykyään jo hyvinkin suosittuja lemmikeitä sisätiloissakin olisi kanipuolella hyvä markkinarako suuremmille kaneille tarkoitetuissa virikkeissä (mökit, tasot jne). Itsekin välillä yritän internetistä löytää jotain tällaisia tarjoavia kauppoja löytämättä yhtäkään, kaikki on yleensä aina suunnattu vain pienille roduille. Toki itsekin niitä saa nikkaroitua, mutta joskus olisi mukava vähän hienostella ja ostaa ns. ammattilaisen tekemiä, suoraan kaneille tarkoitettuja virikkeitä (eikä esimerkiksi niitä IKEAn nukensänkyjä..). Tässäpä siis olisi PetsGo:lle erinomainen mahdollisuus erottautua tältä osin kilpailijoistaan, mikäli onnistuisivat löytämään sopivan valmistajan.

6 kommenttia:

 1. Tuolta voisi ostaa jotain...
  Kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 2. Kävin kurkkimassa kaupan nettisivuja ja se täytyy sanoa, että ilahduin siitä, ettei siellä ollut maakilpikonnille kuivaruokana myynnissä mitään muuta kuin Pre Alpin Testudoa. Ainoa vain, että kaikki loppu varastosta. :D Moni eläinkauppa kun pitää valikoimissaan maakilpikonnille tarkoitettuja kuivaruokia, jotka todellisuudessa ei sovi maakilpikonnille, joten hatunnosto PetsGo:lle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin itse asiassa kävin vilkaisemassa matelijapuolta (ja juurikin sitä "maakilpikonnan kuivaruoat") jostakin kumman syystä(?!)...vaikka en konnien ruokinnasta nyt niin paljoa tiedäkään.. :D

   Poista
  2. Kappas, mistäköhän se mahtoi johtua. :D

   Poista
  3. Et kai vaan ole joutunut kuuntelemaan valitusta eläinkaupoista. :p

   Poista
  4. En tietenkään?! Joskin kanipuolellakin tosin eläinkaupat myy välillä vaikka mitä sontaa, pakkauksissa kanin kuvat ja kaikki...mutta sisällöltään ei kaneille suositeltavaa :)

   Poista