18.10.2015

IKEAn heräteostos

Meillä kaninruoat löytyvät (yllättäen) kanihuoneesta löytyvässä suuresta ja valkoisesta kannellisesta peltiämpäristä. Ruoat on helppo säilyttää näin ja iltapellettien jako kanihuoneen asukeille on kätevää. Benjaminhan sen sijaan asustelee olohuoneessa ja mukavuudenhaluisena ja laiskana ihmisenä minulle on tottakai ylitsepääsemättömän vaikeaa hakea Benskunkin ruoat joka päivä kanihuoneesta. Tämän vuoksi aika pian nykyiseen asuntoon muutettuani minulle tuli tapa pitää pientä määrää pellettiä olohuoneessa Benskun aitauksen vieressä olevan tietokonepöydän hyllyllä. Säilytyspurkkina oli mikä milloinkin, viimeksi hommaa hoiti muovinen mansikkahillopurkki. Ruma, mutta toimiva.

Jokunen aika sitten piipahdin siskoni kanssa IKEAssa, tarkoituksena oli hakea suurempia vessalaatikoita kaneille. No niitä ei tietenkään löytynyt (edelleen ovat hankintalistalla), mutta sen sijaan silmiin osui jotain ihan muuta:

Neliskulmainen lasinen maljakko, jonka nimi on KANIST.Minulla ei sillä hetkellä ollut yhtikäs mitään käyttöä tuollaiselle, mutta pakkohan tuo olisi ostaa, kun nimi on tuollainen eikä hintaakaan tuon enempää...ainahan tuollaiselle jotain käyttöä keksii, eikö?

Siinä hetken pohdittuani minulla sytytti ja keksin oivan tekosyyn, miksi ehdottomasti tarvitsen KANIST-nimisen maljakon: se voisi olla Benskun uusi pelletinsäilytyspurnukka. Loistavaa, sillä se olisi siistimmän näköinen ja siihen mahtuisi enemmän pellettiäkin. Nostin KANIST-maljakon ostoskoriin ja mielessäni taputin itseäni olalle "tulipas taas tehtyä hyvä ostos...!"

Ja ei sillä, onhan tuo oikeasti paljon siistimpi kuin pieni, punainen ja muovista tehty purnukka. Viimeinen naula "Hyvä ostos" -arkkuun oli, kun totesin tuon maljakon sopivan niin korkeutensa kuin leveytensäkin puolesta kuin nenä päähän tietokonepöydän hyllylle. Ihan kuin se olisi tehty tuohon..

5 kommenttia:

 1. Kerrassaan täydellinen maljakko siis! :D

  VastaaPoista
 2. Ikea, oi Ikea. Itse juuri kävin siellä ja ostin pupuille parit vessalaatikot keltaisena - eli hyllylokerikot. Mulla on niitä vihreitä, eli millaisina niitä aluksi myytiin, mutta kun nyt kerran sai keltaisenakin, niin pitihän se heti ostaa.. ;)

  VastaaPoista
 3. Sinut on haastettu! :) http://koiriajapossuja.blogspot.fi/2015/11/mita-elainharrastus-on-minulle-antanut.html

  Rapsutukset Benskulle!♥

  VastaaPoista
 4. Hienolta näyttää!

  http://bunnyatmosphere.blogspot.fi/
  -saa käydä katsomassa :3

  VastaaPoista