24.1.2016

Hyvää matkaa pienet..

Pimeänä tammikuisena tiistai-iltana 19.1.2016 hyvästelin kaksi vanhinta kaniani ja saattelin ne viimeiselle matkalle sateenkaarisillan toiselle puolelle..

 Aapo 24.7.2008 - 19.1.2016

Luna 31.8.2011 - 19.1.2016


Kiitos kaikista näistä vuosista rakkaat. Yhdessä on tullut koettua paljon: itketty, välillä purtu hammastakin yhteen niin että poskilihakset kramppaavat, eniten kuitenkin naurettu ja hymyilty... Tähän asti olemme tiiviisti kulkeneet yhteistä polkua. Nyt hetkeksi aikaa polkumme poikkeavat toisistaan, mutta aikanaan ne kohtaavat jälleen. Silloin voimme jälleen hymyillä kaikki yhdessä.

Täydellisen romahduksen, alun kieltäytymisen ja mielestä pois sulkemisen sekä lopullisen tilanteen hyväksymisen jälkeen voinen ilmoittaa tämän täällä blogissakin. En kuitenkaan halua käsitellä asiaa täällä tämän postauksen jälkeen sen tarkemmin. Tällä hetkellä olo on katkera ja surullinen, mutta jollain tasolla kuitenkin rauhallinen. L-häkki on vielä siivoamatta; heinät ovat edelleen heinähäkissä ja vessalaatikko paikallaan. Aikanaan tulen myymään koko 3-kerroksisen virityksen, mutta teen sen vasta kun siltä tuntuu. Nyt tällä hetkellä odotan ensiksi sen, että saan pikkuiset takaisin kotiin yksilötuhkauksesta.

Näillä sanoilla, jatkamme vielä jonkun aikaa talvilomaa ja palailemme mahdollisesti takaisin hieman keväämmällä kahden jäljelle jääneen korvaparin voimin.

4 kommenttia: