7.2.2016

Vihdoin aika muutoksen

Uuden kappaleen alettua meidän elämässämme sai bloginkin ilme vihdoin ja viimein muuttua.  Melko pelkistetyllä ja yksinkertaisella tyylillä jatketaan edelleen. Molemmat pojat komeilevat uudessa ulkoasussa, Cain sivun reunassa ja Benjamin postausten välissä. Kunnon parivaljakko nämä kaksi kyllä ovat (vaikka siis erikseen asuvatkin). Molempien luonteissa on hurjasti samoja piirteitä, toisaalta taas ovat joiltain osin kuin yö ja päivä...ulkomuodosta nyt puhumattakaan.

Vanha ulkoasu 15.3.2015:

 Uusi ulkoasu 6.2.2016:

7 kommenttia:

 1. AIVAN IHANA tämä uusi ulkoasu! En voi ymmärtää, miten joku osaa :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näkönen :)

  Nyt kun pitkästä aikaa palasin lukemaan blogiasi, huomasin että sun kanit ovat vähäntyneet, mihin benjamin ja nämä ovat lähteneet? Mutta lunasta ja aaposta luinkin jo, tooodella harmi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Benjamin ja Cain ovat nykyään talouden ainoat kanit. Ei Bön siis ole lähtenyt mihinkään, tuossa se röhnöttää maton kulmalla samaan tapaan kuin tässä ulkoasussa postausten välisissä kuvissa.

   Neela & Elliot muuttivat uuteen kotiin keväällä 2015, joskin eivät maantieteellisesti kovin pitkälle ja onnekseni olen saanut olla yhteydessä uuden omistajan kanssa muuton jälkeenkin. Näin ollen kuulen edelleen myös rusinoiden kuulumisia. Neelasta & Elliotista löytyykin melko pitkä postaus täällä blogissa viime keväältä.
   Aapon & Lunan asiaa en sen sijaan mielelläni haluaisi täällä tämän enempää käsitellä. Melko tuore tapahtuma, joten sen jälkikäsittely on vielä itsellänikin vaiheessa. Onneksi minulla on vielä nuo pojat.

   Mukavaa, että kuitenkin pitkästä aikaa eksyit tänne, vaikka blogi melko hiljainen vielä ainakin jonkin aikaa onkin :)

   Poista
 3. Aivan ihana ulkoasu! ♥

  http://bunnyatmosphere.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Millä kameralla kuvaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestelmäkamerayhdistelmänä tällä hetkellä toimii Canon EOS 70D + Sigma 30mm f/1.4

   Poista