12.9.2012

Harmaa keskiviikkoaamu

Kyllä huomaa heti, että kun koulu jatkuu niin kuvioihin astuu myös vanha tuttu ystäväni, stressi. Tuntuu, että jos jonkinlaista projektityötä pumpsahtelee jokaiselta kurssilta. No, eiköhän tämä tästä. Täytyy vaan käydä ostamassa kunnollinen kalenteri - helpottaa aikataulujen perässä pysymistä huomattavasti. Tällä hetkellä käytössä on kännykän kalenteri, mutta se on jotenkin kaaosmaisempi..en osaa selittää :)

Aamulla Luna päätti herättää iloisesti rymisemällä häkissä. Nyt kyllä kun nousin jo ylös niin kaikki 4 näyttää tyytyväisenä pötköttävän kintut pitkänä. No, toisaalta eipä tuo juuri haittaa koska näyttää vähän siltä, että mulla alkoi viikonloppu jo tänään. Vaikken näitä vapaapäiviä kouluhommien vuoksi voikkaan käyttää vain lorvimiseen, on se pupujen kannalta hyvä, että olen kotona. Pääsee pikkuisten koplakin pidemmäksi aikaa lattialle useampana päivänä.

Viikonloppuna punnitsin Benskun ja edelleen herra jatkaa hidasta mutta varmaa kasvua. Tällä hetkellä vaaka näyttää noin 4 kg ja ikäähän on vähän päälle 6kk. Siskoni mies kummasteli Benskun kokoa ja itsekin välillä katson että kylläpäs se on jo kasvanut. Mutta on se silti vielä tän talouden pikkunen.. :)

Ja huomasin tossa juuri äsken, että oonpas ollut huono omistaja. Unohdin pikku-riiviön, eli Lunan synttärit ihan kokonaan. Muuten en niin juurikaan syntymäpäiviä noteeraa, mutta kun nappulalle tuli täyteen 1v 31.8! Kauhean nopeasti aika menee..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti