25.9.2012

Iloisia uutisia!!

Nyt on ollut hiljasta täällä blogissa kun kanien arki on vyörynyt melko tavallisena ja tylsänä eteenpäin. Lisäksi sitä ollaan eletty "pienessä" odotustilassa ja jännityksessä. Mut nyt tänään vihdosta viimein sain kuulla sen, mitä tässä ollaan odotettu jonkun aikaa:

Meijän porukka tulee muuttaan kerrostalokaksioon, missä on oma pieni piha!
Eli tietenkin siis uusi kämppä on ensimmäisessä kerroksessa.


En malta odottaa! Vaikka muuttaminen ei todellakaan ole kivaa ja kaikki se tavaroiden paikalleen pistäminen on ärsyttävää...mutta pelkkä ajatuskin siitä, että saan vihdosta viimein sen pitkään haluamani kanihuoneen, saa hymyn huulille :) Lisäksi ehdottomana plussana on se pikkuinen piha, kanit varmasti on innoissaan kun pääsevät kotonakin ulos. Kanihuoneen saaminen meinaa myös sitä, että pystyn pitämään Benskua vapaana 24/7.

Varsinainen muuttopäivä on vielä auki, mutta kyllä me maltetaan odottaa.. :)


Oon jo kerinnyt miettimään miten sisustan kanihuoneen (vaikken ole sitä vielä edes nähnyt). Listat ajattelin suojata jotenkin, jos vaan keksin miten. Haluan tehdä siitä huoneesta sellaisen, ettei mun tarvitse huolehtia mitä Bensku on sielä itsekseen puuhaillut. Oviaukkoon täytyisi myös kehitellä jonkunlainen aita, jonka takana tää sylipulla pysyisi. Tietokonepöydän kyllä luultavasti laitan kanihuoneeseen silläkin uhalla, että tietokonepöytä saa hammasta...ei sillä ole niin väliä. Sähköjohdot tottakai suojataan niin ettei niihin pääse käsiksi.

Yksi hieman isompi homma tulee olemaan lattiat: siinä kaksiossa on parkettilattiat. Ne ei oikein toimi, joten ostan jotain mahdollisimman halpaa mutta silti suhteellisen hyvännäköistä muovimattoa ja pistämme sen listojen avulla kiinni. Ei tarviste itsekään sitten panikoida, jos lattialle lentää vesipisara.. :)

Vaikka juuri kirjotin, että kyllä me odotetaan kiltisti, niin en voi väittää etteikö sitä jo mieti mitä pakkaisi ensimmäisenä jne.. Sormet syyhyää jo!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti