26.1.2013

Häkki asiaa

Tää on mulle ennätys, et postaan tänne jotain jo toistamiseen tänään (vaikka kello on jo yli puolenyön, eli periaatteessa on jo seuraava päivä).. :D

Elikkä suunnitelmat ja piirrustukset Neelan uudesta häkistä on nyt tehty ja huomenna on tarkotus mennä hakeen tarvittavia kamoja. Onneks vanhemmat suostu lähteen päiväajelulle, niin puutavaran kuljetusongelmat ratkeaa sillä ja samalla saan lainattua isän porakonetta, kun en omista omaa.. Lisäks Valkeakoskelta vanhempien autotallista kulkeutuu taas 2 isoo paalia heinää mun vinttihäkkivarastoon. Toi heinän kulutus kun on tällä hetkellä aika tähtitieteellistä, joten nää säkit täällä tyhjenee aika huminalla.. :)

Heinästä puheenollen, sen oon huomannu plussana tänne muutettuani (monien muiden asioiden joukossa), että heinä säilyy tuoreena ihan erilailla. Nykyään tosiaan säilytän paaleja tuola katon rajassa olevassa vinttihäkkikomerossa. Siellä puhaltaa ulkoilma seinistä lävitse ja näin talvella sielä on luonnollisesti pakkasta. Säkin avatessa heinä haisee..tai no tuoksuu ihanalta ja muistuttaa kivasti kesästä.

Neelan häkistä nyt vielä sen verran, että siinä tulee olemaan 2 kerrosta, 1.kerros 140cm x 70cm ja 2.kerros 100cm x 70cm.. Katsotaan miten huomenna lähtee rakennushommat pyöriin :)

Niin, blogin ulkoasukin muuttui.. Teema ei ehkä ihan sovi vuodenaikaan, mutta koska blogin kirjoittajalla alkaa pakkaset pursuta jo korvistakin, saa tää blogi edes olla vähän "lämpöisempi"..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti