25.1.2013

Täällä taas

Pienoisen hiljaisuuden jälkeen voitaisiin yrittää palailla tännekkin. Uusi vuosi meni meillä varsin rauhallisesti, kanit torkku häkeissään ja omistaja tuijotteli suu auki ikkunasta raketteja. Tää oli mulle ensimmäinen uusi vuosi Vantaalla ja täytyy sanoo etten ikinä ole kuullut moista pauketta. Lisäks kun nyt asutaan täällä 6. kerroksessa hyvääkin paremmilla näkymillä, oli välillä vaikeeta päättää mihin katsoisin, jotta sitä kerkiäisi näkeen edes suurimman osan ammutuista raketeista.


Muuta ihmeellistä täällä ei sitten ole tapahtunukaan.. Pari päivää sitten sain vihdosta viimein hankittua pelastuslaitoksen "huoneistossa kotieläimiä" -tarran. Pitkään sitä oon miettinyt, mutten ikinä muistanut paikan päällä kysäistä sattuuko faunattaressa niitä olemaan..no olihan niitä ja nyt yksi sellainen on ovessa :)

Sellainen pikku päähänpisto mulle tuli tässä muutama päivä sitten, että voisin rakentaa tuohon olkkarin kulmaan Neelalle vähän isomman häkin. Kompparikehikkoviritys siitä tulis, joten ei olis kauheen vaikee edes toteuttaa.. Saisin Aapolle & Lunalle myös enemmän tilaa, kun voisin avata 2. ja 3. kerroksen välisen luukun ja antaa siis molemmat kerrokset niitten käyttöön.. Mikäli tää idea toteutuu, niin napsin kuvia häkkiä kasatessa ja kertoilen miten sen pykään, mitä kaikkea siihen tarvitsin ja paljonko suurinpiirtein meni rahaa matskujen ostoon.. :)

Tää kuva ei oikein sovi tähän vuodenaikaan.. Minkäs teet kun mulla ei juuri ole noita talvisia pupukuvia :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti