4.11.2012

Mahanpuruja

Tänään aamulla ihmeteltiin, kun ei Bensku ollutkaan syönyt aamuleipäänsä. Yleensä se siis menee sellaisella huminalla, että tuntuu ettei toi edes pureskellut välissä. Siinä kun tarkemmin seurailin, niin huomasin Benskun olevan muutenkin tosi vaisu. Se kyhjötti kippurassa, eikä rötköttänyt normaalilla tavallaan kintut sojottaen eri ilmansuuntiin.

Arvelin heti, että jahas.. suolessa ilmeisesti joku jumittaa.

Ensimmäinen kerta, kun joudun pakolla tunkemaan noin isolle kanille jotain ruiskulla kurkusta alas..tällä kertaa siis hieman parafiiniöljyä. Bensku alkaa oleen jo sen verta iso, ettei sen paikallaan pitäminen ole kauhean helppoa, jos se on päättänyt olla pysymättä kiltisti paikallaan.. Lopulta kuitenkin sain taisteltua jonkun verran parafiiniöljyä sen lutkusta alas ja nyt jokunen aika myöhemmin herra näyttää jo paljon paremmalta.. Pyyhekin sai jo melkein tyypilliseen tapaan kyytiä :)

Täytyy tossa hetken päästä ottaa se tohon olkkarin matolle ja vähän pökkiä pyllystä, jotta saan Benskuun vähän liikettä..toivottavasti sen mahakin ottaa mallia ja alkaa taas toimimaan normaalisti..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti