23.11.2012

Muuton jälkeen

Muutto on nyt tehty ja on kyllä ihanaa kun on enemmän tilaa! 23 neliöö muuttui 38 neliöksi, ero on kyllä iso! Isoveli ja isä oli innoissaan, kun ne sai kantaa mm sohvan ja painavan kanihäkin kuudenteen kerrokseen, ne kun ei mahtunu hissiin.. Kuulemma saan seuraavassa muutossa luvan palkata muuttofirman, kun heitin vitsiä josko ensi vuonna taas muuttaisin.

Kanien mörskä on tällä hetkellä keittiössä, eli eri huoneessa kun missä ite nukun (aamyyölliset hampaankiristelyt jää vähemmälle, jos joku pikkusista innostuu vetään rallia häkissään). Toi keittiö on onneksi sen verta tilava, että ton kokoinen häkkyrä mahtui sinne hyvin tekemättä koko huonetta kauhean ahtaaksi. Häkkejä kyllä varmaan tulee siivottua vähän useammin, ettei tarvi aina pyyhkiä karvaa ja pölyä lautasista ym.. Lunakin pöllyttää tällä hetkellä vielä aika mukavasti karvaa, joten imuria saa laulattaa aika usein. Jotenkin musta tuntuu, että tulen vielä katumaan tota päätöstä, et laiton ton mörskän tonne...

Benskukin on taas kotona. Edellisen postauksen mahanpurut meni onneksi nopeasti ohi ja seuraavana aamuna poitsu oli taas oma itsensä. Melkein kuukauden se lomaili porukoillani Valkeakoskella ja vitsit että oli outoa olla ilman tota möttiä. Tänään olisi tarkotus laittaa viimeset sähköjohdot kanien ulottumattomiin, niin pääsee herra tutkimaan kaikki uuden asunnon nurkat. Niin, koko kämppä on siis nyt sisustettu sen mukaan, ettei pikkusiakin lattialle päästäessä tarvitse enää laittaa mitään esteitä. Helpottaa hommia kummasti.

Ostin tässä samassa rytäkässä uuden kamerankin,  mutta fiksuna en hankkinut muistikorttia.. Joten se täytyy käydä ostamassa tässä jonakin päivänä. Oli tosi kiva huomata, etten voikkaan heti kokeilla uutta "leluani", kun hain sen postista...... No, aina ei voi onnistua. Eli uudempia kuvia tulee vähän myöhemmin.

Ulkona kun on niin ankean harmaa ilma, niin alla kesänen kuva pikku-Benskusta :)

2 kommenttia:

  1. Mää kannoin sohvan veikan kanssa eikä isä. :(

    VastaaPoista
  2. Totta töriset muuten! Täytyykin muokata tekstiä :)

    VastaaPoista