1.2.2013

Ahmatti

Inhoan yli kaiken sekaista tietokoneen työpöytää, joten usein keräilen kasaantuvat tiedostot "Sort out" -kansioihin. Normaalisti mulla on työpöydällä tasan roskakori ja Printkey:n kuvake, muuten mulla on kaikki tarvittava tehtäväpalkissa. Näin siks, että haluan omien taustakuvieni näkyvän eikä haututuvan kuvakkeiden alle.
No se niiden sort out -tiedostojen lajittelu omiin kansioihin tänne läppärin kirjastoon ei myöskään ole lempipuuhaa, joten pian niitä sort out -kansioita onkin sitten 3-4 sisäkkäin, ja joissa jokaisessa on muitakin kansioita ja niiden alakansioita.

No nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kävin läpi jokaisen "sorttauskansion" sisällön ja lajittelin ne oikeisiin paikkoihin. Suurin osa tän kertasista oli kanikuvia kesältä ja syksyltä, joten lähinnä tää homma oli kuvien lajittelua tyyliin: Aapo muokkaamattomat, Aapo muokatut, Aapo&Luna&Neela muokkaamattomat, Benjamin muokatut, Luna muokkaamattomat jne..

Siinä kun heittelin kuvia paikoilleen, törmäsin taas tähän Lunan kuvaan

 

Noin vuosi sitten entisessä kämpässä telkkua katsoessa olin kuulevinani ihan kun joku rapistelisi kanien ruokasäkkiä. Käännyin katsomaan ja Lunan nappulahan sielä mussutti tyytyväisenä puoliksi Genesis säkkiin kaivautuneena... Se näytti niin huvittavalta, että oli pakko ensin napsaista kuva ennenkö kävin nostamassa säkin pois sen ulottuvilta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti