27.2.2013

Kevään projekti nro. 1

Pähkäilyissäni päädyin siihen, että yritän vielä kerran saada Benskun ja Neelan sanomaan tahdon toisilleen näin kevään kunniaksi. Tänään kokeiltiin taas millainen kani se toinen nyt olikaan ja sama tanssi jatkui niinkuin sillon joskus viime vuonnakin alku talvesta. Benskuhan kastroitiin jo heti kun se täytti 6kk ja Neela steriloitiin viime kesänä pari viikkoa sen jälkeen kun se meidän perheeseen tuli. Eli siltä kantilta ei ole ongelmia..

Eipä tässä muutenkaan mitää ongelmaa olisi, mikäli Herra Bön osaisi pitää "housut jalassaan". Pullerolta on pallit riistetty vajaa puoli vuotta sitten, mutta se ei menoa tunnu haittaavan. Koska nää voi olla jonkinsortin alistusleikkejäkin arvojärjestyksen selvittämiseksi, katselin jonkin aikaa vierestä ja odottelin josko tahti vähän rauhoittuisi. Tarpeen tullen annoin Neelalle vähän hengähdystaukoja. Lopulta Neela itse pisti pelin poikki ja sujahti kanikerrostalon alle piiloon (Bensku ei mahdu sen alle kunnolla).

Syy miksi heitin ne suoraan lattialle samaan aikaan on se, että tiedän ettei kumpikaan käyttäydy aggressiivisesti toistaan kohtaan ja lisäksi mulla ei ole mahdollisuutta harrastaa sitä, mitä yleensä totutteluissa oon hyödyntänyt. Eli että kanit elelevät vieretysten ja näkevät toisensa 24/7 verkon läpi tms.

Joka tapauksessa, nyt jatketaan samaan malliin jonkun aikaa ja katsotaan tuleeko tästä parivaljakosta mitään. Neelan puolesta yhteiselo sujuisi heti varsin mallikkaasti, kunhan Bensku vähän rauhottuisi.. Katsotaan mitä tuleman pitää :) Ja jos ei "pidä mitään", niin mietitään sitten uudestaan mitä tehdään.


2 kommenttia: