14.12.2014

Uusia rotuja (?)

Aamulla herätessäni päähäni pamahti unenpöpperöinen ajatus:
 Jos Benjamin & Kain jostain kumman syystä vaihtaisivat päitä, miltä se näyttäisi?

Lopputuloksena syntyivät nämä kaksi pikaisesti räpellettyä hirvitystä. Harmi vaan ettei minulla ole Kainista uudempaa sivukuvaa, jossa se olisi jo enemmän aikuismaisen jänismäinen kropaltaan..mutta ehkä näissäkin on jo tarpeeksi pureskeltavaa. Katsotaan tuleeko sitä päästeltyä tulevaisuudessa enemmänkin tällaisia aivopieruja uusien sekoitusten muodossa, pään pudisteluiden seassa tämä nimittäin oli myös melkoisen hauskaa. Joka tapauksessa, kulkisivatko nämä kaksi "uutta rotua " päidensä perusteella vaikkapa nimillä belgianmotti ja ranskanrimpula?
En tiedä onko tuo vähäinenkin lumi ja sen mukanaan tuoma valoisuus saanut oman blogi-innostuksenikin roihahtamaan samalla oikein kunnolla, harvemmin sitä nimittäin tulee perättäisinä päivinä julkaistua.. Kerran näinkin!

6 kommenttia:

 1. Tosi hauska idea :-D kain Bemjamin päänä näytti aika normaalilta, mutta ensimmäinen oli jo aika ilmestys :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noin kun tuo alempi "Kain Benskun päänä"-otus on tuollaisessa asennossa, niin se näyttää vielä suht ok:lta. Mutta sitten jos tuo lähtisi liikkeelle kaiken massan ja paksujen kinttujensa kanssa, etenkin jos Kain pää olisi oikeassa suhteessa Benskun kroppaan (tuossa kuvassa kroppaa on pienennetty päätä varten)....silloin tilanne voisi olla erilainen :D

   Poista
 2. Tuo jossa on Benjaminin pää on ihana!

  VastaaPoista
 3. Onks nää nimiltään sitten Benka ja Injamin. :D

  VastaaPoista