6.12.2014

Zooplussan tilaus

Jokunen viikko taaksepäin tilailin kaneille Zooplussalta erinäisiä tavaroita, joista osa näkyikin jo häkkiesittelyssä. Tällä kertaa toimituksessa ei ollut mitään ongelmia, joten suurimmalta osin olin kokonaisuuteen tyytyväinen.

Varsin kookkaassa pahvilaatikossa saapui seuraavia tavaroita: Ruokakippoja ja tuollaisia naruleluja on 3 kpl kutakin. Kaikki nämä jakautuivat seuraavasti:
 • Aapo & Luna: kippo, narulelu, heinätunneli 2 osaa & oksatunneli
 • Neela & Elliot: kippo, narulelu, heinätunnelin pieni osa
 • Kain: kippo, narulelu, puupallo, heinätunnelin iso osa
 • Benjamin: pahviloota
Nuo ruokakipot ovat käteen hieman hauraan ja kevyen tuntuisia, joten katsotaan koska joku näistä sankareista onnistuu ensimmäisenä viskomaan kipponsa rikki. Lisäksi nuo heinätunnelit eivät tule olemaan kovin pitkäikäisiä, sen tiesin jo ne tilatessani..paitsi ehkä Kainin kanssa tuo saattaa kestää pidempään, hällä kun ei ole niin kova tuo tuhoamisvimma. Pääasia kuitenkin tässä on se, että ne tarjoavat kaneille tekemistä edes hetkeksi aikaa, eikä noilla ollut hintaakaan kun sen 14,90 e, joten..

Ennenkö laitoin tilauksen menemään, päätin käydä kurkkaamassa palkintopisteitäni ja niillä saatavia tavaroita. Päädyin sitten ottamaan nuo kynsisakset, vaikka itselläni niitäkin oli entuudestaan jo kahdet. Nämä olivat kuitenkin aivan totaallinen pettymys! En tiedä onko kanieni kynnet betonia vai mistä on kyse, mutta noilla saksenkuvatuksilla en saanut edes Lunan kynsiä leikattua, sillä saksien kahvat ovat hieman taipuisat.. Nyt sitten käsissäni on yhdet kunnolliset sakset, yhdet sakset jotka eivät ole mielestäni hyvät käteen + hieman tahmeat & yhdet surkeat lelusakset. Näillä mennään.

Kuten mainitsin, nuo heinätunnelit eivät tule olemaan pitkäikäinen ilo. Etenkin tuo toisen heinätunnelin pienempi osa, joka on Neelan ja Elliotin häkissä, on saanut turpiinsa enemmän ja vähemmän tässä päivien mittaan. Tänään sitten aamulla kanihuoneeseen mennessäni vastassa olikin tällainen näky:


Se oli kyllä ennen ihan tunneli. Hyvä että on (todennäköisesti Elliotilla) ollut hauskaa yön pimeinä tunteina :)

Ja kuten jokunen saattaapi huomata, on blogin ulkoasu vaihtunut jälleen. Eipä tuohon ole mitään sanottavaa sen kummemmin, se aikaisempi ei vain miellyttänyt. Ehkä joskus vielä opin katsomaan toistekin ennenkö julkaisen uuden ulkoasun!

6 kommenttia:

 1. Meillä on vissiin samanlainen ruokakippo ja se on yllättävän hyvin kestänyt käytössä vaikka mäkin ajattelin sen menevän rikki alta aika yksikön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jollain tasolla aluksi hieman petyin kuinka heppoisen tuntuisia nuo kupit olivat kun ne käteeni otin, mutta toivottavasti ne nyt kestää meilläkin.. :)

   Poista
 2. Itsekin pyörittelin samoja tavaroita zooplussan ostoskorissa tällä viikolla... Karsin kuitenkin nuo heinätunnelit pois juuri siitä syystä, että arvelinkin niiden maistuvan pupuille hieman turhan nopeaan tahtiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei olisi haitannut jos tuo rusinoiden tunneliraukka olisi vähän pidempään selvinnyt, mutta no... Muilla olevat osat voivat vielä toistaiseksi varsin hyvin! :D

   Poista
 3. Hyvin on kyllä saanu tunneli kyytiä. :D Tykkäsin paljon edellisestäkin ulkoasusta mutta tämä on jotenkin tosi tyylikkään näkönen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin tykkään tästä nyt enemmän. Parempi tykätäkin, ettei taas viikon päästä vaihdu :D

   Poista