11.8.2013

Karvakasat kameran edessä!

Eli kyseessä talouden karvaisimmat kaverit: Aapo ja Neela.

Tämä kaksikko tuli napattua kainaloon mukaan, kun nokka kääntyi perjantaina jälleen kohti Valkeakoskea. Tarkoituksena oli keritä käymään Halkohaavalla juoksentelemassa metsikössä..no aikaa ei riittänyt, joten parivaljakko sai tyytyä takapihalla juoksenteluun.

Vaikka Aapo normaalisti elelee Lunan kanssa, oli poitsu välillä vaihtelun vuoksi Neelan kanssa samassa häkissä. Pieniä välienselvittelyjä lukuunottamatta yhteiselo sujui rauhallisesti. Tänään kuitenkin kun palaamme takaisin Vantaalle, palaa Aapo jälleen Lunansa rinnalle. Tai ainakin osa Aapoa palaa, puolet siitä kun jää tänne Valkeakoskelle ison karvakasan muodossa. Suomeksi siis trimmailin taas pojan turkkia lyhyemmäksi.

Alla päivän kuvasatoa mallia "kani edestä, kani takaa". Lisäksi pari hassua kuvaa kesän varrelta.

Molemmista kaneista takamuskuvat..
Muistuttaako Aapo enemmän limppua, kuin kania?
Tyytyväinen tyttö torkkuu terassin nurkassa.


Tällä hetkellä mulla on päällä sellainen vaihe, että mitä enemmän kuvissa on värejä niin että silmiin sattuu, sitä parempi. Se, mikä on milloinkin ollut kuvattavana, ei ole niin tärkeää kunhan värit miellyttävät silmää. Alla päivän kesäinen "värioksennus". :)

Multa kyseltiin, josko esittelisin kanien häkit sisältä päin. Kuvat olen ottanut jo pari viikkoa sitten, josko saisin ne tänne blogiinkin asti alkuviikosta!


5 kommenttia:

 1. Ihanat takapuolikuvat! :3

  VastaaPoista
 2. Neela on vain aina yhtä ihana ♥
  Voisin ottaa sen meille.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin varoa, etten joku kaunis aamu huomaa Neelan puuttuvan häkistään ;D

   Poista
 3. Kerro vain osoite! :D

  VastaaPoista